Cumaru terrassebrædder glat/glat 20x140 mm.

68,00 Kr.
85,50 Kr.
Du sparer: 17,50 Kr.

Cumaru terrasse er en rødbrun og meget slidstærk terrasse. Den smukke og varierede struktur i træet giver en spændende og eksklusiv overflade på terrassen.

Lager: På lager

Cumaru Terrasseplank glat/glat

• Glat bagside / glat forside
• Affasede kanter på langsider

Forbrug: 7 meter pr. m2

Dimension: 20 x140 mm. Brædderne kan variere +/- 5 mm. 

Længde: Brædderne leveres i faldende længder, altså forskellige længder. Hvis du har et ønske om en særlig længde kan det skrives ind i kommentarfeltet under bestillingen. Hvis ikke vi kan levere den længde du ønsker kontakter vi dig for at finde en anden længde du måske kan bruge i stedet. Hvis ikke vi kan levere de længder du ønsker står det dig frit for efterfølgende at annullere din ordre. Vi har desværre ingen opgørelse over længder da det ændrer sig hele tiden.

Cumaru terrasse er en rødbrun og meget slidstærk terrasse. Den smukke og varierede struktur i træet giver en spændende og eksklusiv overflade på terrassen. Cumaru terrassebrædder kan lægges med en glat eller rillet forside.

Det anbefales at vedligeholde din Cumaru terrasse med en hårdttræsolie minimum én gang om året, så træets naturlige glød bedst muligt bevares og fremhæves. Farveforskelle i nuancerne rød til brun vil forekomme i denne træsort.

Plankerne kan monteres ubehandlet eller overfladebehandles.
Plankerne skal fastgøres til underkonstruktionen med rustfrie udendørsskruer. Køb her.

Plankerne på billedet er slebet og olieret efter montering.

Minimuskøb er 100 meter eller 15 m2.