Sibirisk Lærk terrassebrædder 27x143 mm.

47,00 DKK
59,00 DKK
Du sparer: 12,00 DKK

Der skal bestilles i antal meter eller kvadratmeter!

Vægt: 3
  • 600 cm
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage
Træ er et naturmateriale og det kan derfor ikke forventes at farverne er ens for alle de leverede planker. Træet kan svinge fra at være mørkebrune/dybrøde til næsten gyldne. Det er desværre ikke muligt at vise farvespillet nøjagtigt på hverken billeder eller mindre prøver da plankerne aldrig er ens.

Da træets kvalitet altid er lidt svingende skal man altid regne med ca. 5-7% ekstra til skærespild hvis der er nogen steder hvor noget skal skæres fra.

På mange brædder kan der forekomme ”strømærker” fra opbevaringen. Disse mærker forsvinder over tid hvis terrassen ikke behandles. Hvis terrassen skal olieres anbefaler vi at terrassen slibes let inden behandling og der forsvinder eventuelle strømærker også.

Lærk er imprægneret fra naturens side og er derfor særlig velegnet til udvendigt brug. Brædderne skal dog behandles med egnet træbeskyttelse for at holde farven. Behandles det ikke vil det blive gråt med tiden. Lærk er samtidig en træsort med mange kræfter. Spar derfor ikke på skruerne ved montage. Af samme årsag kan brædderne være flækket lidt i enderne. Derfor er det altid en god ide at bestille brædderne lidt længere end de skal bruges. Lærketræ får med tiden vindridser/revner på langs af brædderne.

HUSK der altid skal bruges rustfri skruer når man monterer lærk udendørs.

Dimension: 27x143 mm. høvlet mål. Brædderne kan variere +/- 5 mm.
Kvalitet: A/B Den pæneste kvalitet i lærk i vores sortiment, indeholder naturlig del af knaster.
Forbrug: Ca. 6,7 meter pr. m2
Længde: 600 cm.

Der skal minimum bestilles 100 meter eller 15 m2.