Egetræ bordplade - Flere mål !

449,00 Kr.
679,00 Kr.
Du sparer: 230,00 Kr.

Egetræs bordplade som kan bruges til køkkener, bryggers eller lignende. De brede plader kan også bruges til andre borde som f.eks. spiseborde. Bordpladerne skal skæres rent over enderne, da de ikke er renskåret!

Lager: På lager
Passer godt sammen
-34%
449,00 Kr.
679,00 Kr.
Du sparer: 230,00 Kr.
+
500,00 Kr.
=
949,00 Kr.
1.179,00 Kr.
Du sparer: 230,00 Kr.

VIGTIGT!

Hvis du ønsker at få denne vare leveret, skal du kontakte os for at aftale en leveringspris. Leveringsprisen afhænger af længden på bordpladen. Du kan derfor ikke regne med, at leveringsprisen er inden for vores normale leveringspris. 

Egetræ bordplade skarpkantet.

Det må forventes at bordpladerne skal skæres rent over enderne da de ikke er renskåret fra fabrikken. Bordpladerne består af fingersamlede stave. Limtræsplader og hylder laves ofte af trædimensioner, der indgår som en del af den samlede udnyttelse af det råtræ, der anvendes til vore øvrige produkter, og en koordineret produktion muliggør, at vi kan tilbyde disse produkter til markedets laveste priser. Pladerne leveres ubehandlet og det anbefales altid at overfladebehandle pladen inden brug.

Produktinformation:

Massive hårdttræsplader er et ”naturprodukt” fremstillet af langsomt voksende træ. Træ er et levende materiale der er tørret ned til 6-10% fugtighed, hvilket svarer til normal indendørs fugtighed på 50-60%. Træ er et levende materiale der arbejder i takt med fugtigheden i rummet. En fugtighed på 80-90% vil betyde at hårdttræspladen kan arbejde op til 10 mm i bredderetningen. Såfremt bordpladens over-/ underside udsættes for uens påvirkning vil den ”slå sig” (den ene side vil udvide sig mere end den anden side). Husk derfor olie/lak på begge sider. Når træ tørres opstår der små luftlommer. Disse er naturlige og kan evt. repareres med træmasse. Små ridser er en naturlig del af hårdttræsplader og danner ikke grundlag for reklamation.

Vedligeholdelse:

Efter installation skal pladen olieres grundig inden den tages i brug. Gentag oliering til alle porer er lukkede. Vær især opmærksom på endetræ og gentag ofte til der ikke suges mere olie. Vær omhyggelig med udskæringer (f.eks. til vask) at de også grundig forsegles. OBS: Vær opmærksom på at linolie er selvantændende og følg leverandørens anvisning.