Parador Trægulv Edition - Hadi Teherani French oak nature, Planke

1.199,00 DKK pr 1m2
3.285,26 DKK pr pakke
5.586,85 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
840,00 DKK pr 1m2
2.301,59 DKK pr pakke
Model/varenr.: 1740052
Vægt: 26 kg
Lager: På lager med forventet levering om 5-10 hverdage
pakke

Parador lamelparket fra New Classics Design Edition i French Oak nature by Hadi Teherani sætter nye standarder. Dynamikken ved dette lamelparketgulv med overflade af massivt træ i naturolieret plus og dets virkning i rummet afhænger af den enkelte kombination af modulerne. Det klassiske sildebensmønster hører lige nu til blandt de absolutte trends, når det drejer sig om gulvdesign. Sorteringen Select imponerer takket være den harmoniske struktur, de fine farvenuancer og en usædvanlig elegant optik. En omgivende minifas afbryder udseendet af de lagte planker og sørger for en harmonisk plankeovergang. Til Parador lamelparket fra New Classics Design Edition by Hadi Teherani i French Oak bruges det patenterede Automatic-Click-system, så gulvet kan lægges let og altid give en optimal oplevelse.

Sortering: Select
Overflade:
Naturolieret plus
Format: 1593x215 mm.
Tykkelse: 15 mm.
Slidlagstykkelse: Ca. 3,6 mm.
Indhold pr. pakke: 2,74 m² - 8 planker
Fas/fuge: Fas på 4 sider. Side- og endekanter med omkørende fas giver et udlægningsmønster med samme charme og elegance som et ægte træplankegulv, da hver enkelt planke fremhæves.
Garanti/kvalitet: 25 års garanti ved boligbrug.
Opbygning: 3-lags sandwichopbygning med massivt mellemlag af fyr/gran.
Montering: Automatic-Click. Patenteret klik-system med lange og endekant låsning - med et enkelt klik sikkert og hurtigt installeret.
Gulvvarme: Egnet til montering på gulvvarme.
Beskyttelse mod kvældning: Kvældningsbeskyttede bæreplader og kantimprægnering, hele vejen rundt, sørger for en fremragende kantkvældningsbeskyttelse.

Husk at købe underlag til dit nye gulv, du finder alle vores underlag her!

Gulvet er beskyttet mod tværkrumning både i slidlag og sandwichopbygning.