Intensiv Udendørs Trærens

99,00 Kr.

Trænger dybt ind i træet og fjerner snavs og grå patina.

  • Tyktflydende
  • Nem at påføre
  • Renser i dybden
  • Drypper ikke
  • Fjerner snavs, belægninger og grå patina
Lager: På lager

Produktdetaljer

Intensiv Udendørs Trærens er en intensiv rens som genopfrisker patineret udendørstræ. Det er et færdigopblandet tyktflydende produkt, som er nem at påføre selv på vertikale overflader. Intensiv Udendørs Trærens trænger dybt ind i træet og fjerner snavs og grå patina. Efter behandling bør træet behandles med Trip Trap Udendørs Træolie for at give træet den optimale beskyttelse.

Arbejdsbeskrivelse

1: Påfør Intensiv Udendørs Trærens i et jævnt lag med en pensel, rulle eller sprøjte i et ensartet lag og lad rensen virke. Intensiv Udendørs Trærens er færdigblandet og skal ikke fortyndes. Behandlingen skal udføres i tørvejr. Undgå direkte sollys og stærk varme.

2: Efter ca. 20 minutter skrubbes træet med en stiv børste eller kost. Vi anbefaler at man bruger Trip Trap siliciumbørste for det bedste resultat.

3: Intensiv Udendørs Trærens skylles af med rigeligt vand og træet skal tørre i minimum 48 timer inden Trip Trap Udendørs Træolie påføres. Træet skal være helt tørt. Ønskes en helt glat overflade kan en eventuelt trærejsning fjernes ved at slibe træet inden olieringen med korn 180-240.

Teknisk data

PH: <1

Massefylde: 1,02 kg/L

Farver: Klar, let hvidlig

Tørretid: 48 timer ved 15-20 °C

Værktøj: Pensel, rulle eller sprøjte

Bortskaffelse: Indholdet/beholderen bortskaffes i henhold til lokale affaldsregulativer.

Holdbarhed: 2 år i uåbnet tilstand

Emballage: 0,75 L, 2,5 L og 5 L

Opbevaring: Frostfrit og uden for direkte sollys