Fra: Altro

Altro Aquarius™

419,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på den vinyl du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Vægt: 2,5 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage
m2

I efterspurgte, og vi leverede. Vi udviklede Altro Aquarius, på baggrund af den kunde feedback vi fik. Produktet er udviklet således, at det giver en vedvarende skridsikkerhed, uanset om det er i våde eller tørre miljøer, og uanset om man bærer sko eller har bare fødder. Altro Aquarius, som opnår en værdi på PTV ≥50 i pendultesten og en B klassificering ihht. DIN51097, når det gælder brug med bare fødder, giver den optimale, livslange skridsikkerhed i både våde og tørre miljøer.

Dette udvidede sortiment, der nu inkluderer fire nye nuancer, byder både på nogle ensfarvede udgaver og nogle med chip i forskellige farvetoner, inklusive et trendy indigo design, der giver mulighed for at opnå stor kontrast og designfleksibilitet.

Det er et 2mm tykt sikkerhedsgulv, der er blevet grundigt testet på en lang række forskellige skotyper for at sikre den bedste ydeevne i mange forskellige miljøer. Alle de steder hvor man kan forvente et både vådt og tørt gulvmiljø. Med Altro Easyclean Maxis PUR teknologien er det også nemt at rengøre og anvender dermed den nyeste teknologi indenfor rengøring af sikkerhedsgulve.

Rullebredde: 200 cm.
Tykkelse: 2,0 mm.
Rullelængde: Op til 20 meter.

         

spacer