Tuplex underlag

Populær
-28%
16,94 DKK pr 1m2
559,00 DKK pr rulle
779,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
6,67 DKK pr 1m2
220,00 DKK pr rulle
Model/varenr.: D84315
Vægt: 6 kg
Lager: 6 stk tilbage på lager + flere med forventet levering om 2-5 hverdage
rulle

TUPLEXs flexible konstruktion hjælper med at afrette mindre ujævnheder i undergulvet og giver det perfekte underlag for trægulve og andre flydende gulvbelægninger.
TUPLEXs unikke opbygning muliggør en meget effektiv ventilation mellem undergulv og gulvbelægning. De to lag polyetylen i TUPLEX giver en meget effektiv dobbelt dampspærre, således at separat dampmembran ikke er nødvendig. 
TUPLEX imødekommer alle krav til trinlydsdæmpning. På grund af TUPLEXs store formstabilitet ved belastninger, er trinlydsdæmpning bevaret for altid. 
TUPLEX udlægges med ekstra længde op ad væggene, hvorefter afskæring af overskydende underlag foretages efter nedlægning af gulv. 

Dækkeevne: 33 m² pr. rulle
Bredde: 1,1 cm
Tykkelse: 3 mm
Velegnet til gulvvarme: Ja
Dampspærre: Ja, dobbelt dampspærre
Lyddæmpning: 22 dB

Bemærk: Monteres med trykket nedad

Tuplex underlag er en innovativ løsning for gulvinstallation, som tilbyder en højtydende basis for forskellige typer gulvbelægninger. Dette underlag er designet for at forbedre både komfort og levetid for dit gulv. Det giver fremragende fugtbeskyttelse og varmeisolering, samtidig med at det sikrer en stabil og jævn overflade for gulvpladerne. Tuplex' unikke struktur gør det også lyddæmpende, hvilket er ideelt for etager i fleretagers bygninger. Nemt at lægge og miljøvenligt, Tuplex underlag er et smart valg for dem, der ønsker en holdbar og effektiv løsning til deres gulvbehov.

 

spacer