Det tager kun få minutter at bestille dit nye gulv hos Gulvlageret.dk

Alle priser på gulvbelægning er kvadratmeterpriser (m2), medmindre andet er nævnt i varens beskrivelse. Du skal derfor indtaste de kvadratmeter (m2) du skal bruge - i feltet med antal.  Det er altid en god ide at udregne længde og bredde på de rum hvor du skal bruge gulvbelægning. Herefter skal du tage højde for hvilken vej gulvet skal ligge i forhold til gulvbelægningens banebredde. Typisk 200, 300, 400 eller 500 cm. Husk ved bestilling af linoleum, vinyl eller tæpper anbefaler vi altid at der bestilles i samme rullebredde, da der kan være nuanceforskelle fra en rullebredde til en anden.!

  1. Start med at finde det gulv du ønsker at bestille.
  2. Hvis du skal bestille tæpper eller vinyl skal du starte med at vælge rullebredde.
  3. Du skal nu taste de kvadratmeter du skal bruge i feltet "antal" HUSK at beregne spild, ved tæpper og vinyl skal der regnes i rullebredde. Der skal minimum bestilles 6 m2 gulv. Ved bestilling af trægulv rundes der ned så kvadratmeterantal svarer til hele pakker. Ring endelig til os hvis du har brug for vejledning.
  4. Tryk "køb". Varerne er nu tilføjet i din indkøbskurv som du finder i højre side.
  5. Du kan nu handle videre eller bestille dine varer.
  6. Er du klar til at bestille trykker du på "bestil" knappen/ "til kassen". Du vil nu blive bedt om at taste din e-mailadresse.
  7. Indtast din e-mailadresse. Du er nu igang med at bestille dine varer og vil blive bedt om dine kontakt- og leveringsoplysninger undervejs.
  8. Bestillingen afsluttes ved betaling med Dankort eller via bankoverførsel.

Når ovenstående er gennemført har du bestilt dit nye gulv og du vil modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Herefter behandler og pakker vi din ordre og sender dig en mail med forventet leveringstidspunkt.

Bliver du i tvivl undervejs er du som altid velkommen til at kontakte os, så vil vi hjælpe dig igennem bestillingen trin for trin. RING 44 92 60 60.

God fornøjelse!