Topsælgere

Her på siden finder du et bredt udvalg af akustikpaneler og akustikløsninger til private og erhverv. Med akustikpaneler får du flotte og dekorative paneler til væg og loft, som samtidig har en praktisk funktion. Med akustikpaneler kan du nemlig forbedre rummets akustik markant takket være panelernes fantastiske, støjdæmpende egenskaber.

-41%
145,00 DKK
245,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 100,00 DKK
Model/varenr.: 4530-5015401
-39%
155,00 DKK
255,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 100,00 DKK
Model/varenr.: 242512012101
-54%
349,00 DKK pr 1m2
509,54 DKK pr enhed
1.109,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
410,59 DKK pr 1m2
599,46 DKK pr enhed
Model/varenr.: 350125121505
-54%
349,00 DKK pr 1m2
509,54 DKK pr enhed
1.109,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
410,59 DKK pr 1m2
599,46 DKK pr enhed
Model/varenr.: DB06002440351201
-54%
349,00 DKK pr 1m2
509,54 DKK pr enhed
1.109,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
410,59 DKK pr 1m2
599,46 DKK pr enhed
Model/varenr.: 350125121501
-54%
349,00 DKK pr 1m2
509,54 DKK pr enhed
1.109,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
410,59 DKK pr 1m2
599,46 DKK pr enhed
Model/varenr.: 350125121506
-54%
349,00 DKK pr 1m2
509,54 DKK pr enhed
1.109,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
410,59 DKK pr 1m2
599,46 DKK pr enhed
Model/varenr.: 350125121504

Få bedre akustik med akustikpaneler fra vores brede udvalg.
Hos Gulvlageret kan du altid finde et bredt udvalg af elegante akustikpaneler i træ. Så hvis du er på jagt efter en måde at forbedre akustikken på, uden du behøver at ødelægge det æstetiske i rummet, er vores akustikpaneler et oplagt valg.

Vores lyddæmpende paneler kan monteres på både væg og loft og fås i flere forskellige farver og varianter, så du kan finde præcis den variant, der passer til din stil. De forskellige farver er med til at skabe et stilrent og moderne udtryk. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til boligindretning, og vi giver fantasien lidt mere frirum med de nye akustikpaneler, og hjælper dig med at finde præcis det akustikpanel, der passer til dig.

Hvad er akustikpaneler?
Akustikpaneler er en nem, elegant og praktisk løsning på akustikproblemer. De er lavet af trælameller eller træpaneler, som er monteret på et lydabsorberende og støjdæmpende underlag - f.eks. mineraluld eller akustisk filt - der sørger for at forbedre lyden i lokalet, som panelerne placeres i.

De fleste kender nok til at sidde i et rum med dårlig akustik, hvor man næsten ikke kan tænke klart, fordi lyden er så dårlig. Nogle gange kan det være så slemt, at det kan være svært at føre en samtale, fordi akustikken simpelthen er for dårlig.

Med akustikpaneler kan man løse den problemstilling. Panelerne kan monteres på både vægge og loft, og de er med til at dæmpe støjen og skabe bedre rumklang, så man igen kan tænke klart og føre samtaler uden problemer.

Få bedre akustik og et mere behageligt indeklima med akustikpaneler.
Akustikken er faktisk en væsentlig del af det samlede indeklima i et lokale, og derfor er det vigtigt at tænke over akustikken og huske at prioritere den – eventuelt med køb af akustikpaneler.

Akustikpanelerne kan nemlig være med til at forbedre indeklimaet i rummet ret markant ved at gøre lydniveauet og rumklangen langt mere behagelig.

Ved at absorbere lyden i rummet uden at reflektere den vil resultatet blive et lokale med væsentlig mindre støj og en forbedret lydkvalitet.

Samtidig har akustikpanelerne her på siden også et enkelt, naturligt og elegant udtryk, som vil klæde rigtig mange rum. Derfor behøver man altså ikke gå på kompromis med æstetikken, bare fordi man går op i akustikken.

Hvor vigtigt er det med god akustik?
Akustik er nok en af den slags problemstillinger, man måske ikke tænker så meget over, før det er et problem. Hvis man ikke har oplevet problemer med dårlig akustik, værdsætter man formentlig slet ikke rum med god akustik.

Men lokaler med dårlig akustik kan virkelig være forfærdelige at være i. Hvis man skal være i dem over længere tid, er det nærmest invaliderende.

Du kender formentlig godt følelsen. Du sidder til en fest, på en restaurant el. lign., og du oplever, hvordan det faktisk kan være svært at føre en samtale med sidemanden eller personen overfor dig. Støjen flyver rundt i lokalet, og du kan høre brudstykker af samtaler fra nærmest hele lokalet.

Man bliver næsten træt bare af tanken, og hvis man har siddet i et lokale med dårlig akustik over længere tid, har man sikkert også oplevet at komme helt bombet og udmattet hjem, fordi støjen har været så forstyrrende.

Derfor er det utroligt vigtigt, at man tænker over, hvordan akustikken er. Hvis man f.eks. har en restaurant, dur det altså ikke, hvis gæsterne synes, det er en pinsel at være i lokalet. Eller hvis man er leder på en lærings-institution, dur det altså heller ikke, at akustikken er dårlig, da det kan svække koncentrationen og derfor i sidste ende indlæringen.

Hvis du har lokaler, hvor du oplever problemer med akustikken, bør du derfor overveje at investere i akustikpaneler eller en anden akustikløsning. At tilføje væg-til-væg gulvtæpper i et rum kan også have god effekt.

Hvordan opstår dårlig akustik?
Når vi taler om akustik, handler det i bund og grund om, hvor længe lyd bliver hængende og svinger i rummet. Jo længere tid den gør det, jo dårligere vil vores ører opfatte akustikken.

Specielt store overflade, hårde materialer og parallelle vægge er store syndere i den forbindelse.

Derfor er akustikproblemer måske blevet en smule mere fremtrædende i takt med, at den minimalistiske indretningsform har vundet frem. Her vil du nemlig typisk indrette med hårde og ‘kolde’ overflader, der ikke har nogen lydabsorberende egenskaber, men tværtimod kaster lyden tilbage i rummet, så der skabes efterklang.

Så hvis man har et sådan rum, og der ingen akustikpaneler eller andre akustikløsninger er, vil rummets akustik være ganske dårlig og formentlig ikke specielt rart at være i, når flere mennesker samles.

Har man omvendt akustikpaneler i sådan et rum, vil man opleve, hvordan panelerne absorberer lyden og skaber en langt bedre rumklang. Med det resultat til følge at lyden ikke vil blive hængende særligt længe i rummet.

Oplagte placeringer til akustikpaneler
I princippet kan du montere akustikpaneler i alle slags rum. Der er som sådan ingen begrænsninger på, hvilken type rum, som akustikpaneler passer til eller kan monteres i.

Når det er sagt, er der dog nogle rum, hvor de er mere oplagte end andre. Det giver selvfølgelig mest mening i rum, hvor der måske allerede er problemer med akustikken, eller rum hvor det er vigtigt, at lyden er så lav som muligt.

Hos Gulvlageret har vi solgt akustikpaneler i mange år, og vores erfaring er, at det typisk er denne type rum, som folk efterspørger akustikpaneler til:

  • Restauranter
  • Receptioner
  • Åbne kontorområder
  • Kantiner
  • Øvelokaler
  • Mødelokaler
  • Auditorier
  • Børneværelser
  • Stuer

Som du nok kan fornemme, er der mange lokaler, hvor man helt oplagt kan montere akustikpaneler. Kort sagt er det alle steder, hvor du ønsker at forbedre akustikken.

Montering af akustikpaneler
Akustikpaneler kan både monteres på vægge og loft, og det er heldigvis en relativt simpel affære, der ikke kræver hverken specialværktøj eller særlige evner.

Faktisk kan du vælge mellem to forskellige metoder til at montere akustikpaneler. Du kan nemlig vælge mellem at lime dem fast med montagelim, eller at skrue dem fast med indfarvede skruer.

Inden de sættes op, kan det være nødvendigt at skære dem til, men det er heldigvis også ganske nemt klaret med en rundsav, fukssvans eller kniv.

Køb dine nye akustikpaneler hos Gulvlageret
Hos Gulvlageret hjælper vi dig med glæde med at finde de rette akustikpaneler til din situation. Vi vægter nemlig den gode kundeservice rigtig højt, hvorfor vi også er glade for de mere end 9.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har en rating på 4,4 stjerner og en status som ‘fremragende’.

Et udpluk af kundernes anmeldelser viser, at de er enormt tilfredse med vores hurtige levering, det brede udvalg af møbler og den gode service.
Gå på opdagelse i vores brede sortiment af akustikpaneler og find den variant, der passer perfekt hos dig.