Topsælgere

I denne kategori finder du Danmarks største udvalg af sildebensparket gulve fra svenske Bjelin. Sildebensparket fra Bjelin er helt unikt da de som den eneste producent i verden har lavet et sildebensgulv som kan monteres svømmende med 5G kliksystem. 

-27%
Pris fra
247,05 DKK
337,05 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 90,00 DKK
-54%
2.899,00 DKK
6.356,25 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 3.457,25 DKK

Det er nu muligt at montere et parketgulv helt uden brug af søm og lim. Du behøver heller ikke at male eller lakere det bagefter. Det gør monteringen hurtigere og prisen mere overkommelig.

En træfølelse udover det sædvanlige
Naturens rigdom varierer og giver uendelige muligheder for at skabe smukke gulve. Udforsk et stort udvalg af trægulve i mange farver og stilarter - fra rolig og elegant - fra rolig og elegant til levende og rustik. Bjeling's sildebensparket findes i flere stilarter, kvaliteter og overfladebehandlinger.

Ubekymret installation
Det har aldrig været nemmere eller hurtigere at lægge en sildebensparket, takket være Bjelin's patenterede mekaniske låsesystem. 5G låsesystem er specielt designet til en sikker og hurtig montering. Monteres frit, svømmende på undergulvet uden brug af søm eller lim. Tanken er, det skal minimere problemerne der kan forekomme m.h.t. montering af sildebensparket. Bl.a. den generende kuppeleffekt eller mellemrummet mellem stavene.