Topsælgere

Et massivt trægulv har en naturlig skønhed, som giver et rum uanede indretningsmuligheder. Junckers gulve skaber elegant harmoni, de er stilrene og særprægede på én og samme tid.

 

Her finder du Junckers brede udvalg af træsorter, gulvtyper, farver og teksturer. Junckers store sortiment sikrer, at du altid finder noget, der falder i din smag.

Gulvets karakteristika

Ikke to træer i skoven er ens. Heller ikke to snit eller færdige gulvbrædder. Hver eneste parketbræt har sit eget spil af åretegninger, knaster og farvenuancer, formet af vejr, årstider og skovens dyreliv igennem mange årtier. Ikke to gulve er ens, men vil altid have sit eget individuelle udtryk, hvilket både er charmen og udfordringen ved at arbejde og leve med træ. Hos Junckers kan du vælge mellem tre kategorier af karakteristika, afhængig af hvilket udtryk du ønsker.

CLASSIC: Meget ensartet farve og udseende.

HARMONY: Et naturligt udseende med mere variation i farve og åretegninger.

VARIATION: Et rustikt udseende med masser af spil i farver og åretegninger.

 

Overfladebehandling

Vores gulve leveres normalt færdigbehandlet med olie eller lak, klar til brug. Alternativt kan du vælge et ubehandlet gulv, hvis du foretrækker at overfladebehandle det selv, inden du tager det i brug.

Olie: Oliebehandling fremhæver træets glød og giver en blød, naturlig overflade, der er holdbar og let at vedligeholde.

Silkemat lak: Behandling med Silkemat lak fremhæver træets glød og giver en stærk og meget holdbar overflade. Gulvet er meget nemt at rengøre og egner sig til den travle familie eller områder med høj trafik.

Ultramat lak: Behandling med Ultramat lak kombinerer træets naturlige fremtræden med en stærk og holdbar overflade, der er let at rengøre.

Ubehandlet: Junckers gulve, der leveres ubehandlet, skal overfladebehandles med et af Junckers  professionelle olie- eller lakprodukter før brug.