Topsælgere

Der er mange grunde til at BeefEater barbecues er det førende mærke indenfor gasgrills.
Kvaliteten er selvfølgelig i top. Modellerne er lavet i rustfrit stål og/eller porcelænsemalje. Varmeeffekten i de enkelte brændere er meget høj, og brændernes placering i forhold til den tunge varmebevarende støbejernsrist sikrer, at kødet/fisken ikke bliver kogt; men lyngrillet til den konsistens man ønsker. 
Vi kan levere alle Beefeater produkter så søger du et særligt produkt, vi ikke har online, så kontakt os endelig. Beefeater gasgrillen er en grill for den engagerede og omhyggelige grillmester. Beefeater gasgrillen anvendes også af mange professionelle kokke.

BeefEater Grill - førende indenfor gasgrills. BeefEater er Australiens førende producent af barbecues (BBQ), og Australien er et land, hvor man ikke tager til takke med en bøf, som ikke er grillet ordentligt. Den skal have de grillstriber, som kun en rigtig tung grillrist af støbejern kan afsætte, og så skal der være varme nok, så stegetiden ikke bliver for lang. Effekten i brænderne er langt højere end andre gasgrills på markedet.

BeefEater bliver et samlingspunkt når der er gæster, fordi det er hyggeligt at se grillmesteren/værten kokkerere på den åbne grill modsat andre grills, hvor man bare sidder og venter. På en BeefEater griller man på den sociale/australske måde, det vil sige altid med åbent låg. Dette lader sig gøre på grund af effekten i brænderne, som er langt højere, end andre gasgrills. Låget bruges kun, når grillen bruges som ovn. Der er således mange muligheder. 

Designet er lækkert, og der er mange modeller at vælge imellem, fra små effektive 3 brændere til de helt store barbecues, som især henvender sig til det professionelle marked. De største er næsten som et udendørs køkken.

Australien har godt kød, som fortjener at blive tilberedt på en god måde. Derfor er BeefEater den mest solgte gasbarbecue down under. Nu er det Europas tur. BeefEater er i gang med at erobre markedet i takt med, at trækul må vige til fordel for gas.

En grill med funktionalitet og kvalitet i højsædet. Når du køber en BeefEater BBQ får du en solid og funktionel konstruktion.
SIGNATURE modellerne er udført i rustfrit stål, et materiale, som er let at vedligeholde og rengøre.
DISCOVERY modellerne er belagt med  porcelæns-emalje, hvilket er en ekstrem slidstærk belægning. Den er også let at rengøre.

Til forskel fra en traditionel grill har alle BeefEater foruden grillrist en varmeplade, der fungerer som en stegepande.
Alle BBQ's er udstyret med "Quartz Start" tændningssystem, hvor elektroden er belagt med titanium, hvilket sikrer en ekstrem lang levetid. 
Det store låg giver optimal varmeudnyttelse, og samtidig kan man holde øje med stegningen gennem den store glasrude.

BeefEater grill til både professionelle og private
BeefEater producerer mange modeller, fra helt små til store 5- brænder BBQs med én eller flere sidebrændere. De helt store modeller er også velegnet til restaurant og firmabrug; men kvaliteten er den samme, uanset størrelsen. BeefEater har gennem årene opnået adskillige internationale designpriser. Hvad enten man er hel eller halvprofessionel kok, så er det en fornøjelse at holde et grill-party omkring en BeefEater BBQ. 

Gastronomi med gas
Princippet for tilberedning af mad på en gasgrill er det samme som for en kulgrill, nemlig at det grillede skal udsættes for en hård og direkte varme, så grilltiden bliver kort, og maden derved får den umiskendelige smag af grill. Resultatet er stort set det samme som ved grillning på en traditionel kulgrill, og så er det meget nemmere og mere renligt. Fordelene ved gas er naturligvis også, at man undgår at få de skadelige sodpartikler fra kullene med på tallerkenen, og at intet bliver branket af stikflammer fra brændende fedt eller olie. Ingen problemer med tændvæske og snavsede kul. Dertil et minimum af vedligeholdelse.