Topsælgere
-64%

OBS - dette gulv er et 2 lags plankegulv som skal fuldlimes til undergulvet med parketlim.

Pris fra
259,00 DKK
729,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 470,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 3-7 hverdage

I denne kategori finder du et stort udvalg af tyske kvalitetsgulve fra Haro. Alle vare i denne kategori er skaffevare - leveringstid 5-8 dage.

Nogle ting ændrer sig med tiden: Den lille familievirksomhed, der i 1866 blev grundlagt som teglværk og savværk af Franz Paul Hamberger i Rosenheim i Bayern, er i dag Tysklands førende parketproducent. Og nogle ting ændrer sig ikke: Også efter over 140 år er Hamberger stadig en rigtig familievirksomhed og er nu i familiens eje i fjerde og femte generation. Denne syntese af tradition og innovation kendetegner også mærkegulve fra HARO: Træ af høj kvalitet fra bæredygtigt skovbrug forædles hos Hamberger med moderne produktionsprocesser og innovative teknologier til et gulv, der forbedrer enhver bolig og gør en bolig til et hjem.

Stol på HAROs mærkevarekvalitet ved køb — du stoler dermed på fem generationers kompetence inden for træ.

Helt igennem sikker, solid og af højeste kvalitet – det har Hamberger stået for i fem generationer. I disse mere end 140 år har den lille tændstikfabrik dermed udviklet sig til en succesrig, international virksomhed inden for førsteklasses parketgulve, der er repræsenteret på alle vigtige markeder og i hver enkelt kvadratmeter afspejler den enorme faglige viden og de høje kvalitetskrav fra mærket HARO.

I varemærkeparket fra HARO ligger der ikke kun mange års erfaring og det høje kvalitetskrav fra et mellemstort familieforetagende, men også talrige innovative løsninger for endnu mere komfort inden for lægning, pleje og anvendelse af gulvene.

Der er lang vej fra et nyplantet lille træ til et parketgulv af ædle træsorter – i det mindste set fra et tidsmæssigt perspektiv. På andre områder er Hamberger fortaler for de korte arbejdsgange og henter den langt overvejende del af det træ, der anvendes til HARO parket, fra produktionsstedernes nærområde. På denne måde undgås der lange transportveje, der skader miljøet, og samtidig understøttes den regionale skovbrug effektivt. Som anerkendelse for denne ubrudte produktkæde fra certificeret, bæredygtigt dyrket skov indtil det endelige produkt parket har Hamberger-produkter siden januar 2004 haft det anerkendte PEFC-mærke.