Topsælgere

Bulletin Board
Bulletin Board giver ideelle løsninger til det moderne bæredygtige kontormiljø, hvor skillevægge eller møbelelementer kan bruges til at udveksle og samle information.

Hvorfor vælge Bulletin Board?

Naturlig & holdbar
Bulletin Board fremstilles af naturlige og fornybare råvarer. En kombination af oxideret linolie, harpiks og fintmalet kork giver produktet dets fleksibilitet og elasticitet. Denne kombination resulterer i et produkt med en usædvanlig holdbarhed.

Med dets styrke og elasticitet er Bulletin Board det ideelle materiale til opslagstavler og alle andre overflader, hvor ideer og information skal udveksles. Opslagstavlematerialet bibeholder dets elasticitet og smudler ikke, som det ofte sker for traditionelle softboards. Hullerne trækker sig sammen, når du trækker tegnestiften ud, netop pga. materialets karakteristiske fleksibilitet.Praktisk og hygiejnisk
Bulletin Board tiltrækker ikke støv og er naturligt hygiejnisk. Derfor er produktet en praktisk løsning i klasseværelset til børnenes skiftende tegninger og i kontormiljøer.

Vægløsninger

Bulletin Board levereres i ruller på op til 28 meter i længden og 1,22 meter i bredden, det gør produktet egnet til større monteringer i foreksempel konferencelokaler og på vægge i gangarealer.

Dekorative løsninger

Bulletin Board er fleksibelt og let at skære, kombinere og håndtere, og giver dig mulighed for at designe nogle kreative vægdekoratioer.

Indrammet løsning

Bulletin Board kan fås indrammet i ensfarvet efter behov, eller i dekorative kombinationer som understøtter indretningen. Alle forskellige størrelser er ideelle til, at du kan udveksle tanker eller til at udstille din kreativitet.