Topsælgere

Find din nye laminatbordplade online hos Gulvlageret.
Vi er altid garant for et bredt udvalg af bordplader i høj kvalitet, som du kan få til nogle af markedets skarpeste priser. Med en bordplade i laminat får et du en prisvenlig løsning, som samtidig byder på enormt mange praktiske fordele. Udforsk vores udvalg og find din nye bordplade af laminat.

-25%
Pris fra
5,25 DKK
7,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 1,75 DKK
Model/varenr.: L20-DU-F76054GR
-25%
Pris fra
5,25 DKK
7,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 1,75 DKK
Model/varenr.: L-A-3326
-25%
Pris fra
5,25 DKK
7,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 1,75 DKK
Model/varenr.: L-DU-R6303SM
-25%
Pris fra
5,25 DKK
7,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 1,75 DKK
Model/varenr.: L-A3366
-25%
Pris fra
6,75 DKK
9,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 2,25 DKK
Model/varenr.: L40-DU-1026VV
-25%
Pris fra
8,25 DKK
11,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 2,75 DKK
Model/varenr.: LF-A-720
-25%
Pris fra
8,25 DKK
11,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 2,75 DKK
Model/varenr.: LF20-A-32
Model/varenr.: 0800117
Model/varenr.: 0800100
Model/varenr.: 0800103
Model/varenr.: 0800109
Model/varenr.: 0800136
Model/varenr.: 0800135
Model/varenr.: 0800137
Model/varenr.: 0800800
Model/varenr.: 0800801
Model/varenr.: 0800802
Model/varenr.: 0800803

Laminat bordplader
Her finder du et stort udvalg af billige laminat bordplader. Laminat bordpladerne findes i flere forskellige farver, typer og størrelser.

Hvad er laminat?
Med en laminat bordplade får du en stærk bordplade, som er opbygget i flere lag. Det øverste lag er et specialpapir, der er imprægneret med melamin, som bl.a. gør det nemmere for dig at rengøre bordpladen.
Under dette lag er der en spånplade af renset genbrugstræ, ligesom der findes 7-8 lag sammenpresset laminatpapir. Resultatet er altså en robust og slidstærk bordplade, som udover et flot udseende også kan holde til lidt af hvert og er nem at rengøre.

Bredt udvalg af laminat bordplader
Hos Gulvlageret kan du altid finde et bredt udvalg af lækre laminat bordplader i høj kvalitet. I vores udvalg kan du finde en masse forskellige varianter, som har meget forskellige æstetiske udtryk. På den led er det vores håb, at du kan finde lige akkurat den bordplade, som du har gået og drømt om.
Udforsk det brede udvalg og find din personlige favorit. Hvis linoleum alligevel ikke det rette materiale til din bordplade, finder du I vores sortiment af bordplader bl.a. også bambusbordplader og plankeborde

Fordele ved en køkkenbordplade i laminat
Med en bordplade i laminat får du glæde af en masse fordele. Du vil hurtigt opleve, hvordan den store funktionalitet og slidstyrke bliver en kæmpe glæde i hverdagen. Herunder har vi oplistet nogle af de helt store fordele ved at vælge en laminatbordplade.

Stor variation i design og udtryk
Noget som tiltaler rigtig mange, når det kommer til laminatbordplader, er, at de kan findes i utroligt mange designs og udtryk. Næsten uanset hvilken stil du er til rent udtryksmæssigt, kan du finde en laminatbordplade som matcher.
I vores udvalg kan du bl.a. både finde laminatbordplader med terrazzo-look, i klassisk eg eller i granit. 
Kort sagt er der noget for enhver smag.

Solid holdbarhed og levetid
Laminatbordplader har en virkelig god holdbarhed og kan holde til lidt af hvert. Så hvis man passer ordentligt på det, vil man også opleve, at det vil have en rigtig lang levetid.
Derfor får du altså en bordplade, som du kan have glæde af mange år ud i fremtiden.

Nem vedligeholdelse og rengøring
Samtidig er det ganske nemt og overskueligt at vedligeholde og rengøre sin laminatbordplade. Det er et aspekt som tiltaler rigtigt mange, da der ikke findes mange mennesker, som ønsker at bruge specielt lang tid på dette aspekt. Således vil den almindelige, løbende rengøring som de fleste alligevel laver, være nok til at holde laminat bordpladen pæn og ren.

Prisvenlig løsning
Slutteligt er det også en super prisvenlig og økonomisk løsning. At man kan få en solid og slidstærk bordplade til en fornuftig pris er en af de helt store årsager til, hvorfor køkkenbordplader i laminat er blevet så populære i Danmark.
For hvis der er noget vi kan lide, er det et godt tilbud. Og en bordplade af laminat repræsenterer nærmest per definition et godt tilbud. Alle de gode egenskaber kombineret med en skarp pris gør, at der er mange der ikke kan stå for fristelsen.

Hvor kan man bruge laminatbordplader
Laminatbordplader er så praktiske, at de faktisk nærmest kan bruges i alle rum. Men grundet de meget praktiske egenskaber bordpladen har, hvad angår slidstyrke og nem vedligeholdelse, vælger mange at bruge dem specielt som køkkenbordplade, på badeværelset og i bryggerset.
Disse praktiske egenskaber gør nemlig bordpladen til et oplagt valg i disse rum, hvor bordpladen typisk vil blive udsat for lidt af hvert. Her er slidstyrken en stor force, og hvis den bliver beskidt, er det ganske nemt at rengøre bordpladen.

Rengøring og vedligeholdelse af en laminat bordplade
Rengøring og vedligeholdelse af laminatbordplader er som nævnt klaret ganske nemt, hvilket tiltaler enormt mange. I en travl dagligdag er det simpelthen ikke rengøring og vedligeholdelse af bordplader, som står øverst på to-do-listen.
Heldigvis består den løbende rengøring egentlig primært af aftørring med varmt vand og en opvredet klud. Så simpelt er det. Du kan også sagtens bruge ganske almindelige rengøringsmidler til denne løbende rengøring af bordpladen. Hvis du oplever, at bordpladen fremstår meget fedtet, eller hvis der er nogle genstridige pletter, kan du bruge en 1:1 opløsning af vand og klorin til at klare sagerne. Dog skal du være opmærksom på, at generelt set, er det ikke godt for laminatbordplader, hvis du bruger stærke syrer eller baser, samt slibende rengøringsmidler.
Vedligeholdelsen er ligesom rengøringen ganske nemt klaret. Faktisk er de nærmest vedligeholdelsesfri. Det eneste du skal være opmærksom på, er at fjerne pletter fra farvende mad eller lignende med det samme. Hvis ikke du gør det, kan du risikere, at laminaten bliver misfarvet.

Pas på varme-skader og ridser
Selvom laminat bordplader er ganske slidstærke, er der to ting du skal være meget varsomme med. Varme-skader og ridser.
Hvis udsat for stærk varme, kan laminaten bliver misfarvet og i værste tilfælde bule ud. Hvis dette sker, kan det ikke repareres med et godt resultat. Disse varmeskader kan ske, hvis bordpladen kommer i kontakt med flader på over 180 grader. Derfor skal du altid undgå at sætte varme pander, gryder og lignende på bordpladen. Brug altid bordskåner eller afsætningsrist, hvis du har en køkkenbordplade i laminat.
Laminatbordplader er heller ikke ridsefaste. Det vil altså sige, at du skal være varsom, inden du bare smider ting på bordet. Ligeledes skal du selvfølgelig altid bruge skærebræt og ikke skære direkte på bordpladen, da det kan lave grimme skæremærker.

Køb din laminat bordplade hos Gulvlageret
Finder du en laminat bordplade hos Gulvlageret kan du være sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt af folk, som ved hvad de laver.
Hos Gulvlageret har vi altid arbejdet efter det mål, at vi vil være bedst til forretning. For os betyder det at have det bredest mulige sortiment til de billigst mulige priser, så kunderne har en masse at vælge imellem uden at det skal koste en bondegård. Vores grundlæggere arbejdede før Gulvlageret blev til med hhv. et gulvfirma og et tømrerfirma, og vi har derfor fra start haft bred faglig viden om træ og andre materialer, som kommer kunderne til gode.

Vi har seks år i træk modtaget Børsens Gazelle-pris, som gives til hurtigt-voksende virksomheder. Det skyldes vores brede faglige viden og vores kundefokus. Netop vores fokus på at give den bedste kundeoplevelse kommer også til udtryk i vores kundeanmeldelser på Trustpilot, hvor vi har 4.5 stjerner og en status som ‘fremragende’. Et udpluk af kundernes anmeldelser viser, at de er enormt tilfredse med vores hurtige levering, vores brede udvalg, og den gode service.