Topsælgere

Parador fremstiller gulvverdener, der er lige så ambitiøse og individuelle som de mennesker, der lever i dem. Derfor rummer Paradors sortiment et stort udvalg af vidt forskellige produkter. Til en indledende orientering foreligger der fem udsøgte produktlinjer. De giver det rigtige grundlag for enkelt og hurtigt af finde det rigtige gulv.

Model/varenr.: 475750
Model/varenr.: 1745238

Hvad Parador lamelparket udmærker sig ved
Lamelparket øger beboelsesrummenes værdi på en synlig måde. Naturmaterialet træ giver alle rum levende varme og hygge og danner det perfekte grundlag for smagfuld og stilbevidst indretning. Lamelparket fra Parador mangedobler mulighederne for at udleve en kræsen og individuel indretningsstil allerede på gulvet. Talrige udsøgte træsorter, diverse plankeformater og lægningsmønstre samt forskellige sorteringer og overfladebehandlinger giver adgang til et enestående spektrum af eksklusive gulvløsninger med lamelparket. Og med kollektionerne Classic, Trendtime og Edition kan man virkeliggøre både forestillinger om tidløs elegance og sin forkærlighed for moderne, designorienteret indretning. Hvad enten der er tale om traditionelle eller trendbevidste gulve – Parador gulve i ægte træ er tidløse i deres kvalitetskrav.

Materialebeskaffenhed
Træ lever og forandrer sig med tiden; hvert træ er enestående, hver planke er unik. På baggrund af denne viden og ved at bruge forskellige formater, sorteringer og overfladebehandlinger skaber Parador en attraktiv produktpalet. Ikke kun for overfladens udseende spiller træ en afgørende rolle for os, men også i trelags-sandwichopbygningen anvender vi udelukkende træ. Således anvender vi til midterlaget hjemlig rød-/ædelgran, der forarbejdes så specielt, at man udelukkende finder stående årringe, som tåler den højeste belastning. Også kontramarchen består af rødgran, som fremstilles ved skrælning og dermed er skånsom over for ressourcerne.

Teknik
Parador-gulve i ægte træ overbeviser ved et stort udvalg af individuelle formgivningsmuligheder, fremragende kvalitet og intelligent teknik. Særlige klikmekanikker overflødiggør omstændeligt værktøj og gør lægningen særligt enkel og stabil, hvad enten gulvet lægges svømmende eller limet på hele fladen. Samtidigt beskytter fabriksimprægneringen af lameller og dæklag imod fugtighed; produktopbygningen i tre lag bevirker en høj formstabilitet. Dæklaget af eksklusivt massivt træ garanterer i forbindelse med overfladebehandlinger af høj kvalitet, at produkterne holder værdien igennem hele den lange levetid.

Sundt indeklima
Parador lamelparketgulve har lav afdampning, er allergivenlige og sørger for et behageligt indeklima. Det beviser vi gerne ved udelukkende at bruge materialer, der er sunde for boligmiljøet. Prøvecertifikater fra TÜV, LGA og Blauer Engel giver vores kunder den fornødne sikkerhed. Derudover virker træ klimaregulerende, det har en lang livscyklus, kan renoveres flere gange og er let at rengøre, så det er perfekt egnet til husholdninger med husdyr, børn og allergikere.