Topsælgere

I denne kategori finder du Pergo's udvalg af vinylgulve - alle gulvene fås som limfliser eller med kliksystem.

Pergo er berømt for en udsøgt kvalitet og et moderigtigt design, et omdømme der går helt tilbage til opfindelsen af laminatgulvet. Vores kollektion af fantastiske vinyldesign med flotte strukturer, der er skabt gennem specielle prægeteknikker, er præcist så smukke, som man kan forvente af Pergo.

Men det er ikke kun udseendet, der gør dem til et godt valg. Pergo vinylgulve er også meget slidstærke, lyddæmpende og behagelige at gå på. De er lette at montere, som alle Pergo gulve, og fordi de er vandtætte, er vores vinylgulve også ideelle til at skabe smukke, praktiske køkkener.

-34%
329,00 DKK pr 1m2
700,11 DKK pr pakke
1.061,88 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
170,01 DKK pr 1m2
361,77 DKK pr pakke
Model/varenr.: V4007-40038
-34%
329,00 DKK pr 1m2
700,11 DKK pr pakke
1.061,88 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
170,01 DKK pr 1m2
361,77 DKK pr pakke
Model/varenr.: V4007-40017

DE VIGTIGSTE FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE ET PERGO VINYLGULV

100 % vandfast
Den slidstærke, holdbare og forseglede overflade gør Pergo vinylplanker og -fliser perfekte til køkkener og andre vådområder, og lige så lette at rengøre som et flisegulv.

Yderst behagelige og stille
Pergo vinylgulve kombinerer exceptionel slidstyrke med komfort. De er ikke kun bløde og stille at gå på, men da vinyl er en god varmeleder, egner de sig også perfekt til gulvvarme.

Lette at montere – også oven på et eksisterende gulv 
Montering af vinylgulve har aldrig været lettere. Pergo vinylgulve, der fås i både planke- og fliseformater, er ekstremt lette at montere takket være vores revolutionerende PerfectFold™ 3.0 kliksystem. Og fordi de fylder så lidt i højden, kan du ofte montere dem direkte oven på et eksisterende gulv. Du har slet ikke brug for maskiner, når du beskærer plankerne, en kniv er nok.

Utrolige mønstre og strukturer
Pergo vinylgulve har flotte strukturer. Vores markante trædesign er f.eks. skabt vha. en prægningsteknik, der følger enhver nuance i træet, hvilket giver et ægte autentisk look.

Udsøgte gulve i to kvalitetsniveauer
Alle vores mønstre fås i to kvalitetsniveauer – et for klikmontering og et for limning. Begge tilbyder enestående holdbarhed avanceret produktopbygning, støttet af en fantastiskgaranti.

Vedvarende ro i sjælen
Pergo Vinylplanker og fliser er skabt til at holde. Den robuste og innovative konstruktion giver dig en slidstyrke, du vil være glad for at du valgte, når hverdagens udfordringer pludselig opstår. Alle vores vinylgulve fås med 20 års garanti mod slid.

Derudover fås vores revolutionerende PerfectFold™ 3.0 kliksystem med en livstidsgaranti over for højdeforskelle og åbne samlinger. Det er det mest solide kliksystem, der fås på et 5 mm gulv. Disse garantier gælder for gulv i boliger. 
Erhvervsgaranti ydes efter anmodning.

Overgår alle miljøkrav
Pergo opfylder alle miljø- og kvalitetskrav. Der anvendes ingen farlige eller giftige stoffer i Pergo Vinylplanker og fliser, og vi overholder alle de nyeste og skrappeste internationale standarder. Som et resultat heraf er VOC-emissioner fra Pergos vinylgulve 10 gange lavere end de strengeste standarder alle andre steder. Faktisk fremstiller vi kun produkter, der er internationalt godkendte.

Vores vinyl er desuden 100 % genanvendelig. Og som for alle Pergo gulve er Pergo vinylgulve meget lettet at pleje og holder længe, hvis de vedligeholdes korrekt, hvilket medfører en lav miljømæssig påvirkning i hele gulvets levetid.

Hold dit vinylgulv smukt
Vinylgulve er lette at have med at gøre, men som med de fleste ting, skal de rengøres regelmæssigt, så de holder sig smukke. Pergo Vinylplanker og fliser kræver ingen specifik behandling efter monteringen takket være deres specielle belægning på det øverste lag, hvilket giver ekstra beskyttelse mod slid. Den forseglede overflade giver også et 100 % vandtæt gulv, der er ligeså let at rengøre som et flisegulv. Brug en kost, støvsuger eller fugtig moppe, eller prøv Pergos smarte rengøringstilbehør, så jobbet bliver endnu lettere.

Slidstærkt. Holdbart. PERGO.
Pergo vinylgulve er konstrueret, så de holder til hverdagens udfordringer og kan tilbyde naturlig skønhed, der varer ved. Vores ry for holdbarhed gælder i lige så høj grad for vores vinylgulve som for alle vores andre gulve. Med Pergo vinyl får du den bløde og luksuriøse følelse af vinyl i høj kvalitet, uden at gå på kompromis med vedligeholdelsesvenligheden.

Den enkelte planke og flise består af fire lag. Den stærke og holdbare overflade tilbyder en væsentligt forbedret modstandsdygtighed over for små ridser og gør vinyl til det perfekte valg til rum, der bruges intensivt, og sørger for at dit gulv ser smukt ud mange år fremover.

Designet med det rette touch
Med vinyl er der ikke nogen begrænsninger for, hvordan et gulv kan se ud. Materialets alsidighed betyder, at vi kan tilbyde en lang række design, der alle udstråler deres egen stil pga. detaljerne, den lækre struktur og de fascinerende farveskalaer.

Utrolige mønstre og strukturer
Mønstrene og strukturerne, som du finder i vores sortiment af vinylgulve er inspireret af den naturlige følelse af træ, læder eller rå beton. Med 14 spændende design kan du fremhæve hjemmets omgivelser ligesom du ønsker.