Topsælgere

Sigma Virksomhedsprofil

PPG Coatings Danmark A/S sælger og markedsfører professionel maling i Skandinavien under mærket Sigma Coatings. Vi er en del af PPG koncernen, som er verdens næststørste malingsudbyder med mere end 44.000 medarbejdere.

Vi udvikler, producerer og sælger maling til såvel det professionelle marked, som detail markedet. Gennem målrettet forskning og produktudvikling og samarbejde med førende malermestre, skaber vi hele tiden nye og bedre produkter og services til vore kunder.

De høje krav til ensartethed i produktionen sikrer, at produkter under Sigma Coatings mærket imødekommer – og ofte overstiger - markedets krav om høj kvalitet.

Vi er i tæt dialog med markedet og feedback herfra er med til at forme vores brede service tilbud, som du blandt andet kan nyde godt af her på hjemmesiden.

Hovedkontoret ligger i Søborg. Herfra betjener vi professionelle malermestre gennem vores distributørnet for professionelle. Sigma Coatings produkter fås også til marine og industri samt til private gennem et stærkt butikskoncept til farvehandlere.

Sigma's historie

Vores historie kan dateres helt tilbage til 1722, hvor Pieter Schoen & Zoon i Holland solgte farver under Sigma navnet. Produktionen foregik på den pittoreske farvemølle, "Den Gekroonde Schoen" i Zaandam-Holland.

Gekroonde Schoe
 

Navnet - SIGMA - var oprindeligt et varemærke for en række særlige kvalitetsprodukter. Den væsentligste årsag til SIGMA endte med også at blive navnet på virksomhed var dog, at de Den Gekroonde Schoen var svært at udtale for kunderne fra udlandet. SIGMA er afledt af det græske bogstav "S", og "S'et" er i dag en integreret del af logoet.
Den danske historie begynder i 1952, hvor Pieter Schoen blev etableret i landet. I dag er Sigma Coatings en del af PPG koncernen, den næststørste malingsudbyder i verden.