Topsælgere

Start med at vælge hvilken serie dit gulv skal være fra.

Tarkett har mange trægulve og de er derfor opdelt i forskellige serier. Når du trykker på en af serierne kan du læse mere om de typiske kendetegn for denne serie. Har du brug for hjælp så ring eller skriv endelig til os.

Populær
Model/varenr.: 8791734
Populær
Model/varenr.: 8791800
-21%
549,00 DKK pr 1m2
1.377,99 DKK pr pakke
1.744,45 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
146,00 DKK pr 1m2
366,46 DKK pr pakke
Model/varenr.: 7877048-L

Trægulve er opbygget af 3 lag, hvor fiberretningen i de forskellige lag låser træets naturlige bevægelser og giver et formstabilt gulv. Det stærke, understøttende mellemlag består af tværgående træfibre af fyr eller gran.

Med den patenterede Proteco Lak er Tarketts trægulve miljøvenlige, dobbelt UV-hærdede og færdiglakerede fra fabrikken. Gulvet er ekstra modstandsdygtigt over for pletter og ridser.

Med den patenterede Proteco Natura (mat lak) er Tarketts trægulve miljøvenlige, dobbelt UV-hærdede og færdiglakerede fra fabrikken. Gulvet er ekstra modstandsdygtigt over for pletter og ridser. Med Proteco Natura får man lakkens gode egenskaber, hvad angår slidstyrke og vedligeholdelse, samtidig med det naturlige udseende, der karakteriserer et olieret gulv.

Både Proteco Lak og Proteco Natura (mat lak) er fri for opløsningsmidler og formaldehyd.

Ultraloc Kliksystem er et selvlåsende kliksystem til limfri, svømmende lægning. Brædderne låser hinanden vandret. Med Ultraloc sikres tætte samlinger uden fuger og mellemrum. Ultraloc kliksystem er nemt at montere - og kan demonteres.

T-lock Kliksystem er et selvlåsende kliksystem til limfri, svømmende lægning. Brædderne vinkles ind og låser hinanden. Med T-lock sikres tætte samlinger uden fuger og mellemrum. T-lock kliksystem er nemt at montere - og kan demonteres.

Alle Tarkett Trægulve med Proteco Lak eller Proteco Natura (mat lak) har opnået Dansk Indeklima Mærkning.

Vare i denne kategori er skaffevare - leveringstid 2-5 dage.