Topsælgere

I denne kategori finder du et udvalg af dansk producerede Douglas gran trægulve. Alle gulvene er produceret på Wikings fabrik i Danmark.

-14%
769,00 DKK pr m2
899,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 130,00 DKK pr m2
-14%
Pris fra
889,00 DKK pr m2
1.029,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 140,00 DKK pr m2
-14%
Pris fra
1.009,00 DKK pr m2
1.179,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 170,00 DKK pr m2

Wiking Douglas trægulv

Douglas trægulv har en fantastisk struktur og æstetisk appel. Træets spil i gulvplankerne danner et roligt mønster og egner sig rigtig godt til bl.a. rum med store gulvarealer. De brede Douglas planker fungerer næsten som en dekorativ udsmykning i indretningen og med sine lyse varme toner skaber en meget flot og stilfuld stemning og samspil med den øvrige indretning.

Douglas - også kaldet oregon pine blev hentet til Europa fra Oregon i Nordvest-amerika i starten af 1800-tallet. I hjemlandet bliver Douglas-granerne over 100 m høje, hvis de får lov til at blive 3-400 år. Europæiske Douglas kan på 150 år blive op til 50-70 m høje og få en diameter på mere end 1 meter. Dette gør Douglas perfekt til produktion af de brede gulvplanker. Plankerne fra Wiking Gulve har afrundede kanter, som fremhæver bredden og bidrager til gulvets eksklusive look.

Trægulv af Douglas kendetegnes ved de harmoniske åretegninger, og er et lyst varmt trægulv med et smukt rødligt skær. Den elegante udstråling af denne type plankegulv bliver tit brugt i de moderne byggerier og de mest stilfulde hjemme både i Danmark og i udlandet. Der kan i denne træsort forekomme hårfine revner ved levering. Derfor skal du være ekstra opmærksom på pleje- og vedligehold, samt den relative luftfugtighed.

Læs mere om forskellige Douglas trægulv -typer
Wiking Douglas Prestige behandlet med hvidolie har en mere fremtrædende struktur, glød og en varmere farvenuance.
Wiking Douglas Prestige behandlet med hårdvoksolie giver et roligt og lyst trægulv, men stadig fremhæver træets smukke rødlige åretegninger.

Værd at vide om Douglas trægulv fra Wiking Gulve
Gulvene leveres i 15 mm tykkelse med Q-LOC til svømmende lægning.
Kan leveres i 185 mm og 235 mm bredde.
I 235 mm bredde kan ligeledes leveres i 22 mm tykkelse fer/not til svømmende lægning eller montering på strøer.
Leveres med valgfri overfladebehandling i olie eller hårdvoksolie.