Topsælgere
-63%
119,00 DKK pr m2
319,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 200,00 DKK pr m2
Model/varenr.: MPCLC17-200-95
-63%
119,00 DKK pr m2
319,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 200,00 DKK pr m2
-13%
2.799,00 DKK
3.199,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 400,00 DKK

Gulvlageret restpartier og gode tilbud

Vi får tit spørgsmålet: "Hvorfor er jeres restpartier så billige?"

Og det forstår vi godt, fordi restpartierne er tit meget nedsat, i forhold til den vejledende pris. Der kan være flere forklaringer på, hvorfor priserne er så lave. Det kan du læse lidt mere om herunder: 

  • Den mest åbenlyse er at det reelt er et restparti fra en producent, altså at gulvet er udgået fra standardsortimentet og vi har opkøbt restlageret til en ekstra nedsat pris og dermed kan sælge varen billigere end normalt.

  • Det kan komme fra en overproduktion. Altså der er produceret mere end producenten normalt kan sælge og derfor bliver vi tilbudt et større parti af en standardvare til en nedsat pris. I nogen tilfælde vil varen sælges under standard varenummer, i andre får varen nyt varenummer.

  • Det kan være en frasortering fra en produktion. Gulvet sorteres fra den oprindelige produktion og får sit eget varenummer. Det sker typisk fordi farvespil, overflade, sortering eller andet afviger fra de krav der er til den oprindelige produktion. Herefter får gulvet eget varenummer og sælges så til en lavere pris. Princippet er helt det samme som når der f.eks. sorteres massiv stavparket. Den rene vare er ”Select”, den næste ”natur”, den næste ”rustik”, og den sidste ”robust”. Alt efter hvordan man ser på det kunne det også kaldes 1, 2, 3 og 4 sortering. Det der er vigtigt at fremhæve her er at der ikke er noget galt med varen, den ser bare anderledes ud end det den oprindeligt blev produceret til.

Fælles for alle varerne i disser kategorier er, at den besparelse vi opnår på indkøbet, giver vi videre til dig som kunde.

Vigtig information ved køb af restpartier

Det du skal være særligt opmærksom på, når du køber varer fra vores restparti kategorier er:

  • Det er ikke sikkert, at du kan genbestille varen, og du skal derfor være sikker på, at du køber nok. Husk samtidig, at du kan ikke returnere overskydende pakker.

  • I nogen tilfælde sælges produkterne meget hurtigt på grund af den meget lave pris og det er derfor en god ide at handle hurtigt.

  • Det er ikke altid at vi har prøvemateriale tilgængeligt i vores showrooms på alle restpartier. Det er derfor altid en god ide at ringe og undersøge om der er en prøve, inden du kører hjemmefra, hvis du kun kommer for at se et enkelt produkt.