Topsælgere

Netop i forbindelse med laminatgulve i trælook er det ikke bare det særligt naturlige udseende af træsorten, der er vigtig. Derfor har vi også stor fokus på, at overfladerne virker autentiske. Her strækker vores produktpalet sig fra glatte overflader til komplicerede strukturer, hvor man næsten ikke kan se forskel på dem og ægte træ. Det er den berømmede HARO kvalitet, som man mærker. Det er bedst, hvis du sammen med din HARO forhandler selv får et indtryk af de utallige muligheder, du har til rådighed hos HARO laminatgulve.


Porer
Med fine porer og silkemat glans.

Porer mat
Med fine porer og naturlig elegant udstråling.

glat mat
Glat uden struktur med en naturlig mat udstråling.


børstet
Føles som strukturen i ægte træ.

børstet mat
Som strukturen i ægte træ. Det matte look fremhæver det naturlige udseende.

handscraped
En overflade, der ser ud som om snedkermesteren havde afhøvlet den.


authentic
Stort set ingen forskel til ægte træ. Struktur og mønster stemmer overens. Glansgraden minder om en lakeret overflade.

authentic mat
Stort set ingen forskel til ægte træ. Struktur og mønster stemmer overens. Overfladen har naturolie-karakter. Ved plankegulv også en svag glans i poren.

Porer rustikt
En karakteristisk overflade, hvis porestruktur sætter præg på tingene, så de kan føles. Gennem sammenspillet mellem de matte/skinnende effekter får overfladen derudover en særlig patina.

Fasede kanter i enderne og på langs
Ikke kun i langsiderne, men også på tværs er kanterne affasede - for at opnå et endnu mere plastisk indtryk. Fagmanden taler om fasede kanter i enderne og på langs.