Topsælgere

Opdag en verden af fantasi og farver med vores børnetæpper med digitalt print! Designet til at vække nysgerrighed og kreativitet, bringer disse tæpper glæde og sjov ind i ethvert børneværelse. Vores tæpper er prydet med levende, digitale prints af sjove figurer og livlige farver, der vil fange dit barns fantasi.

Hvert tæppe er en fortælling i sig selv, med detaljerede billeder af alt fra eventyrlige landskaber til yndlingsfigurer, der inviterer til leg og eventyr. Farverne er ikke blot iøjnefaldende, men også holdbare og modstandsdygtige over for falmen, hvilket sikrer, at tæppet bevarer sit livlige udseende gennem daglig brug og leg.

Populær
-54%
69,00 DKK pr m2
149,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 80,00 DKK pr m2
-42%
69,00 DKK pr m2
119,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 50,00 DKK pr m2
Populær
-43%
79,00 DKK pr m2
139,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 60,00 DKK pr m2
-16%
209,00 DKK
249,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 40,00 DKK
Populær
-16%
Pris fra
209,00 DKK
249,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 40,00 DKK
-16%
Pris fra
209,00 DKK
249,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 40,00 DKK
-30%
Pris fra
209,00 DKK
299,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 90,00 DKK
-30%
Pris fra
209,00 DKK
299,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 90,00 DKK
-30%
Pris fra
209,00 DKK
299,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 90,00 DKK
-30%
Pris fra
209,00 DKK
299,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 90,00 DKK
-30%
Pris fra
209,00 DKK
299,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 90,00 DKK
Populær
-28%
309,00 DKK
429,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 120,00 DKK

Spred hygge med et gulvtæppe til børneværelset
Hvis du gerne vil skabe en mere hyggelig stemning på børneværelset derhjemme, er det oplagt at kigge på et af vores mange gulvtæpper til børn. Uanset om du har en lille dreng eller pige, vil de helt sikkert elske et gulvtæppe med et af vores forskellige, barnlige og legende motiver.
Et gulvtæppe til børneværelset er det perfekte underlag til en masse leg og hygge. Bare tænk på, hvor tit børn sidder og leger på gulvet. Med et gulvtæppe til børneværelset kan denne leg blive endnu bedre.

Et gulvtæppe til børn vil med dets motiver inspirere børnene og på den måde danne grundlaget for et nyt legeunivers. Med motiver af kendte figurer, eller i farver som barnet godt kan lide, kan gulvtæppet også blive en tryg base, hvorfra legen kan flyde frit og fantasifuldt.

Stort udvalg af gulvtæpper til børn med legende motiver
Hos Gulvlageret kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af gulvtæpper, der er perfekt egnet til børneværelset. Vores forskellige gulvtæpper til børn kommer i forskellige legende motiver, som børnene helt sikkert vil elske.

Du kan bl.a. finde gulvtæpper med karakterer fra populære tegnefilm, gulvtæpper med vejbaner, som børnene kan lege med deres legetøjsbiler på, gulvtæpper med en fodboldbane på eller måske bare et gulvtæppe i barnets yndlingsfarve.
Uanset hvilket du vælger, vil barnet helt sikkert elske at have sit helt eget gulvtæppe, hvorfra der kan leges og hygges i utallige timer.

Vores forskellige gulvtæpper til børneværelset findes i flere forskellige størrelser, så forhåbentligt kan du finde et gulvtæppe i præcis den størrelse, som passer til dit barns børneværelse. Hvis du gerne vil have en af vores forskellige børne-gulvtæpper med veje på, kan du sågar helt selv bestemme, hvor stort gulvtæppet skal være. Mange af disse tæpper fås nemlig også som væg-til-væg tæppe

Få bedre sikkerhed og akustik med et gulvtæppe til børneværelset
Udover at give børnene stor glæde og være et lille legeunivers i sig selv, kommer gulvtæpper til børn med andre væsentlige fordele. Dels bliver børnenes sikkerhed faktisk en smule bedre. Dels giver gulvtæpper en blød overflade, hvilket giver en mindre hård landing, hvis barnet skulle være så uheldig at falde, kontra hvis det havde været på et bart og hårdt gulv.

Derudover kan gulvtæppet i sig selv faktisk også været med til at mindske antallet af fald. Et gulv med en hård og glat overflade kan man nemt skride og falde på, når farten er høj (hvilket den jo tit er med børn). Her vil et gulvtæppe til børneværelset udgøre et mere sikkert underlag.

Med den anti-slip latex-bagside, som der er på alle vores gulvtæpper til børneværelset, bliver det i hvert fald sværere for barnet at falde. Og hvis uheldet er ude, bliver det trods alt en blødere landing, end hvis faldet sker på et hårdt gulv uden tæppe.

Udover forbedret sikkerhed vil et gulvtæppe til børneværelset faktisk også forbedre akustikken. Gulvtæpper har generelt en lydabsorberende effekt, hvilket selvfølgelig også gør sig gældende, når det placeres på børneværelset. Hvis du bor i en etageejendom, vil din underbo formentlig også elske dig for det støjreducerende tiltag, et gulvtæppe til børneværelset er.

Køb gulvtæpper til børn hos Gulvlageret
Du kan trygt købe gulvtæpper til børneværelset her hos Gulvlageret. Vi vægter den gode kundeservice rigtig højt, hvorfor vi også er glade for de mere end 9.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har en rating på 4,4 stjerner og en status som ‘fremragende’.

Et udpluk af kundernes anmeldelser viser, at de er enormt tilfredse med vores hurtige levering, det brede udvalg af møbler og den gode service.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment og find den variant, der passer perfekt.