Topsælgere

I denne kategori finder du varmekabler til el gulvvarme. Kablet leveres i længder, der passer til alle former for rum og arealer. Kablet kan bruges i hvilket som helst rum uanset hvor irregulært rummet er.

TO-LEDER VARMEKABEL

HandyHeat Varmekabel DVC-10 er installeret i tusinder af hjem i hele Europa. Systemet giver behagelig temperatur i badeværelser, køkkener og udestuer.

DVC-10-kabler gør det lettere og hurtigere at installere elektrisk gulvvarme i nye bygninger eller renovere gamle bygninger.
DVC-varmekabler giver varmesystemer af højeste kvalitet. Vores kabler er lavet af kraftige Ni-Cr-Cu varmetråde med Teflon isolering og har en stærk PVC-plast som yderkappe.
Kablet fås i færdige sæt fra 150 til 2000 Watt, hvilket gør det ideelt til installation i næsten alle rumstørrelser.

FLEKSIBELT, TO-LEDER VARMEKABEL

Dansk Varmekabels nye HandyCable® DVT-kabel leveres på plastspole, der gør det lettere og hurtigere at installere El-gulvvarme i nye bygninger eller renovere gamle bygninger. DVT-varmekabler giver varmesystemer af højeste kvalitet og 50 års levetid.

Vores kabler er lavet af kraftige langtidsholdbare varmetråde og har en kratig PVC-plast som yderkappe. Kablet fås i færdige sæt fra 240 til 3500 Watt, hvilket gør det ideelt til installation i næsten alle rumstørrelser.

ALMINDELIGE ANVENDELSESOMRÅDER