Topsælgere

Er du på jagt efter en bordplade af høj kvalitet til en skarp pris? Så kan du trygt indstille søgningen.

Her hos Gulvlageret finder du nemlig altid et bredt udvalg af lækre bordplader i høj kvalitet. De mange bordplader findes i forskellige materialer og størrelser, så du forhåbentligt kan finde bordpladen fra dine drømme.

Udforsk det store udvalg og find din favorit-bordplade.

Pris fra
879,00 DKK
Pris fra
1.019,00 DKK
Pris fra
1.359,00 DKK
Pris fra
1.389,00 DKK
-29%
Pris fra
1.429,00 DKK
2.009,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 580,00 DKK
-18%
Pris fra
1.789,00 DKK
2.189,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 400,00 DKK
-66%
1.999,00 DKK
5.899,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 3.900,00 DKK
Model/varenr.: 306217-L
-20%
Pris fra
2.069,00 DKK
2.589,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 520,00 DKK
Pris fra
2.399,00 DKK
-13%
Pris fra
3.429,00 DKK
3.939,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 510,00 DKK
-20%
Pris fra
5.839,00 DKK
7.319,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 1.480,00 DKK
-38%
Pris fra
6.859,00 DKK
11.139,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 4.280,00 DKK
-22%
Pris fra
7.129,00 DKK
9.119,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 1.990,00 DKK
-24%
9.919,00 DKK
13.019,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 3.100,00 DKK
-25%
Pris fra
14.059,00 DKK
18.819,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 4.760,00 DKK

Bordplader

Her finder du vores udvalg af bordplader og bordben. Vi fører bordplader af højeste kvalitet. Bordpladerne findes i forskellige udgaver og mål, og vi har bordplader af laminat, træ, linoleum og bambus. 

Stort udvalg af bordplader til køkken, badeværelse og diverse

Der kan være mange meninger om stil og udtryk, og derfor har vi et bredt udvalg af forskellige bordplader af høj kvalitet. Vi mener nemlig, at alle skal kunne finde en bordplade i høj kvalitet, som matcher den enkeltes stil og behov.

Derfor har vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer og størrelser, så alle forhåbentlig kan finde noget, som matcher lige akkurat de drømme, som de går rundt med.

Uanset om du leder efter en køkkenbordplade, en bordplade til et badeværelse eller måske et kontor, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Træbordplader

En træbordplade er et super elegant og stilfuldt valg. Træets flotte struktur og farvespil giver et unikt udtryk, som er helt fantastisk. Træbordplader har en super god holdbarhed, og med lidt olie engang imellem, fremstår den igen helt som ny. Hvis du skulle være så uheldig at få ridser eller skrammer på bordpladen, kan den bare slibes ned og olieres på ny, og så har du nærmest en splinterny bordplade.

Men hvilken træsort skal jeg så vælge, tænker du måske. Alle de træsorter vi fører egner sig selvfølgelig godt som bordplader, så først og fremmest er det et spørgsmål om personlig smag og stil.

Eg kan man jo nærmest betragte som en klassiker, når man skal vælge materiale til bordplader. Det er et tidløst valg, og med en bordplade af eg er man sikret en køkkenbordplade som aldrig går af mode. Samtidig er det et hårdført materiale, som med ganske lidt vedligeholdelse i form af oliering, sikrer dig en flot bordplade i mange år frem.

Bøg er en af de lysere træsorter, som derfor egner sig helt perfekt til en hvid-oliering og som lys bordplade. 

Med en bordplade af ask, får du en bordplade der, ligesom med eg, er ganske hårdfør. Samtidig kan den sagtens behandles med et bredt udvalg af træolier, så du kan få lige det udseende du er på jagt efter.

Bambusbordplader

Bambusbordplader er en af de aller nyeste trends i forhold til bordplader. Det er dels ganske miljøvenligt, og samtidigt er det enormt slidstærkt. Da det kan holde til en del, er det også et rigtig populært valg som køkkenbordplade hos specielt børnefamilier. De kan nemlig også ganske nemt rengøres med enten en våd klud eller sæbevand.

En bambusbordplade giver samtidig et helt særligt spil i åretegningerne og giver derfor et helt unikt look.

Laminatbordplader

En bordplade af laminat er rigtig godt valg, hvis du vil have en økonomisk løsning, som samtidig har rigtig god holdbarhed, omend levetiden er kortere end en af massivt træ. 

Laminatbordplader er ganske nemme at holde, da det stort set ikke er nødvendigt med nogen form for vedligeholdelse. Modsat bordplader af træ, kan du ikke slibe dem ned og oliere for at friske op, men hvis du undgår at sætte varme ting på den og generelt passer godt på den, kan du have glæde af den i mange år.

En anden faktor, som er en stor fordel ved at vælge en laminatbordplade, er, at du har mange muligheder i forhold til overfladens udseende. Du kan vælge sort eller hvid, ligesom du også kan finde overflader i træ. Så selvom selve bordpladen ikke er af massivt træ, kan du altså stadig få en overflade af træ.

Linoleumsbordplader

Linoleumsbordplader er blevet ganske populære, specielt til skriveborde, spiseborde og sofaborde. Det er et materiale som aldrig går af mode, og som altid kendetegnes ved den bløde overflade, som både er behagelig at røre ved og let at holde.

Sådan vælger du den rigtige bordplade

Når du skal vælge den helt rigtige bordplade, er der flere aspekter der skal overvejes. Uanset hvor i huset den er tiltænkt, er der nogle ting man skal være opmærksom på. For hvis man ikke tager højde for disse aspekter, kan man være så uheldig at ende ud med en bordplade, som i virkeligheden ikke passer til ens behov.

  • Stil

Bordpladen skal selvfølgelig være i den rigtige stil og passe ind i dine personlige præferencer. Med den rigtige bordplade kan man give rummet utroligt meget sjæl, og ofte vil den også være en stor del af rummets samlede udtryk. 

Det er både farve, materiale, struktur og tykkelse der er en del af den samlede stil, hvorfor disse ting bør indtænkes, når du overvejer hvilken stil din kommende bordplade skal have.

Du er din egen designer. Så hvis du eksempelvis gerne vil have varme og glød, kan en bordplade af massivt træ være et oplagt valg.

  • Brugen af bordpladen

Hvordan bordpladen skal bruges, har også meget at skulle have sagt, når det endelige valg skal tages. Hvis det f.eks. er en bordplade til køkkenet, skal du tænke over, hvordan I normalt laver mad. Hjælper børnene tit med til madlavningen, er du en stor hobby-bager, er du helt vild med at sylte dine egne rødbeder og hvor meget tid vil du egentlig bruge på rengøring og vedligeholdelse?

Alt dette bør overvejes, når den rette bordplade skal vælges.

  • Pris

Pris er selvfølgelig også en faktor som skal medregnes, når man skal vælge en bordplade. Jo mere ekslusivt et materialevalg, jo dyrere end bordplade. 

Hvis du gerne vil have en økonomisk løsning, er en laminatbordplade et overordentligt godt valg. De er super slidstærke og samtidig utroligt konkurrencedygtige på prisen.

Tilskæring af bordplade

Hos Gulvlageret kan du altid tilkøbe tilskæring af dine bordplader. Vi er nemlig ganske klar over, at alle har forskellige behov og krav, alt efter bordpladens formål, samt hvor den skal placeres.

Og selvom vores bordplader findes i mange forskellige størrelser, er det ikke stensikkert, at de passer perfekt hos jer. Derfor er der altid mulighed for at få bordpladen skåret til, så den passer perfekt til jeres hjem.

Køb din bordplade hos Gulvlageret

Finder du en bordplade hos Gulvlageret kan du være sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt af folk, som ved hvad de laver.

Hos Gulvlageret har vi siden grundlæggelsen for 13 år siden arbejdet efter det mål, at vi vil være bedst til forretning. For os betyder det at have det bredest mulige sortiment til de billigst mulige priser, så kunderne har en masse at vælge imellem uden at det skal koste en bondegård. Vores grundlæggere arbejdede før Gulvlageret blev til med hhv. et gulvfirma og et tømrerfirma, og vi har derfor fra start haft bred faglig viden om træ og andre materialer, som kommer kunderne til gode.

Vi har de seneste seks år modtaget Børsens Gazelle-pris, som gives til hurtigt-voksende virksomheder. Det skyldes vores brede faglige viden og vores kundefokus. Netop vores fokus på at give den bedste kundeoplevelse kommer også til udtryk i vores knap 9.000 kundeanmeldelser på Trustpilot, hvor vi har 4.5 stjerner og en status som ‘fremragende’. Et udpluk af kundernes anmeldelser viser, at de er enormt tilfredse med vores hurtige levering, vores brede udvalg, og den gode service.