Topsælgere

Er du på jagt efter en bordplade af høj kvalitet og samtidig til en skarp pris?
Så kan du trygt indstille din søgning! Her
hos Gulvlageret finder du nemlig et bredt udvalg, af de flotteste bordplader i høj kvalitet. Vores bordplader findes i forskellige materialer og størrelser - forhåbentlig finder du bordpladen, som matcher dine drømme.

Udforsk det store udvalg og find din favorit-bordplade.

Pris fra
879,00 DKK
Pris fra
1.359,00 DKK
Pris fra
1.389,00 DKK
-29%
Pris fra
1.429,00 DKK
2.009,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 580,00 DKK
-18%
Pris fra
1.789,00 DKK
2.189,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 400,00 DKK
-20%
Pris fra
2.069,00 DKK
2.589,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 520,00 DKK
Pris fra
2.399,00 DKK
-13%
Pris fra
3.429,00 DKK
3.939,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 510,00 DKK
-20%
Pris fra
5.839,00 DKK
7.319,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 1.480,00 DKK
-38%
Pris fra
6.859,00 DKK
11.139,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 4.280,00 DKK
-22%
Pris fra
7.129,00 DKK
9.119,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 1.990,00 DKK
-24%
9.919,00 DKK
13.019,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 3.100,00 DKK
-25%
Pris fra
14.059,00 DKK
18.819,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 4.760,00 DKK

Bordplader
Her finder du vores udvalg af bordplader og bordben. Vi fører bordplader af højeste kvalitet. Bordpladerne findes i forskellige udgaver og mål, og vi har bordplader af laminat, træ, linoleum og bambus. 

Stort udvalg af bordplader til køkken, badeværelse og diverse
Der kan være mange meninger om stil og udtryk, og derfor har vi et bredt udvalg af forskellige bordplader af høj kvalitet. Vi mener nemlig, at alle skal kunne finde en bordplade i høj kvalitet, som matcher den enkeltes stil og behov.

Derfor har vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer og størrelser, så alle forhåbentlig kan finde noget, som matcher lige akkurat de drømme, som de går rundt med. Uanset om du leder efter en køkkenbordplade, en bordplade til et badeværelse eller måske et kontor, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Træbordplader
En træbordplade er et super elegant og stilfuldt valg. Træets flotte struktur og farvespil giver et unikt udtryk, som er helt fantastisk. Træbordplader har en super god holdbarhed, og med lidt olie engang imellem, fremstår den igen helt som ny. Hvis du skulle være så uheldig at få ridser eller skrammer på bordpladen, kan den bare slibes ned og olieres på ny, og så har du nærmest en splinterny bordplade.

Hvilken træsort skal jeg vælge?
Alle de træsorter vi fører egner sig selvfølgelig godt som bordplader, så først og fremmest er det et spørgsmål om personlig smag og stil.

Bordplader i eg, kan man jo nærmest betragte som en klassiker, når man skal vælge materiale til bordplader. Det er et tidløst valg, og med en bordplade af eg, er man sikret en køkkenbordplade som aldrig går af mode. Samtidig er det et hårdført materiale, som med ganske lidt vedligeholdelse i form af oliering, sikrer dig en flot bordplade i mange år frem.

Bordplader i bøg, er en af de lysere træsorter, som derfor egner sig helt perfekt til en hvid-oliering og som lys bordplade. 

Bordplader i ask, her får du en bordplade der, ligesom med eg, er ganske hårdfør. Samtidig kan den sagtens behandles med et bredt udvalg af træolier, så du kan få lige det udseende du er på jagt efter.

Bambusbordplader
Bambusbordplader er en af de nyeste trends i forhold til bordplader. De er miljøvenlige og samtidigt enormt slidstærkt. Da det kan holde til en del, er det et rigtig populært valg som køkkenbordplade, specielt hos børnefamilier. De rengøres meget nemt, enten med en våd klud og er snavset lidt mere genstridigt, så kan man bruge lidt  sæbevand. En bambusbordplade giver samtidig et helt særligt spil i åretegningerne og giver derfor et helt unikt look.

Laminatbordplader
En bordplade af laminat er et rigtig godt valg, hvis du vil have en økonomisk løsning. Bordpladen har en rigtig god holdbarhed, selv om levetiden er kortere end en af massivt træ. Laminatbordplader er nemme at holde, da det stort set ikke er nødvendigt med nogen form for vedligeholdelse. Modsat bordplader af træ, kan du ikke slibe dem ned og du kan heller ikke friske den op med olie. Men, hvis du undgår at sætte varme ting på den og generelt passer godt på den, kan du have glæde af den i rigtig mange år.

En anden faktor, som er en stor fordel ved at vælge en laminatbordplade er, at du har mange muligheder i forhold til overfladens udseende. Du kan vælge sort eller hvid, ligesom du også kan finde overflader i træ. Så selvom selve bordpladen ikke er af massivt træ, kan du altså stadig få en overflade af træ.

Linoleumsbordplader
Linoleumsbordplader er blevet ganske populære, specielt til skriveborde, spiseborde og sofaborde. Det er et materiale, som aldrig går af mode, og som altid kendetegnes ved den bløde overflade, som både er behagelig at røre ved og let at holde.

Sådan vælger du den rigtige bordplade
Når du skal vælge den helt rigtige bordplade, er der flere aspekter der skal overvejes. Uanset, hvor i huset den er tiltænkt, er der nogle ting man skal være opmærksom på. For, hvis man ikke tager højde for disse aspekter, kan man være så uheldig at ende ud med en bordplade, som i virkeligheden ikke passer til ens behov.

Stil og personlig præference
Bordpladen skal selvfølgelig være i den rigtige stil og passe ind i dine personlige præferencer. Med den rigtige bordplade kan man give rummet utroligt meget sjæl, og ofte vil den også være en stor del af rummets samlede udtryk. Det er både farve, materiale, struktur og tykkelse der er en del af den samlede stil, hvorfor disse ting bør indtænkes, når du overvejer hvilken stil din kommende bordplade skal have.
Du er din egen designer. Så hvis du eksempelvis gerne vil have varme og glød, kan en bordplade af massivt træ være et oplagt valg.

Brugen af bordpladen
Man skal også overveje brugen af bordpladen. Hvis det f.eks. er en bordplade til køkkenet, skal du tænke over, hvordan I normalt laver mad. Hjælper børnene tit med til madlavningen, er du en stor hobby-bager, er du helt vild med at sylte dine egne rødbeder og hvor meget tid, vil du egentlig bruge på rengøring og vedligeholdelse?
Alt dette bør overvejes, når den rette bordplade skal vælges.

Pris, hvor dyr skal din bordplade være
Pris er selvfølgelig også en faktor, som skal medregnes, når man skal vælge en bordplade. Jo mere eksklusivt dit materialevalg er, jo dyrere er din bordplade. Hvis du ønsker en økonomisk løsning, er en laminatbordplade et overordentligt godt valg. De er super slidstærke og samtidig utroligt konkurrencedygtige på prisen.

Tilskæring af bordplade
Hos Gulvlageret kan du altid tilkøbe tilskæring af dine bordplader. Vi er klar over, at alle har forskellige behov og krav, alt efter bordpladens formål samt, hvor den skal placeres.

Og selvom vores bordplader findes i mange forskellige størrelser, er det ikke stensikkert, at de passer perfekt hos jer. Derfor er der altid mulighed for at få bordpladen skåret til, så den passer perfekt til jeres hjem.

Køb din bordplade hos Gulvlageret
Finder du en bordplade hos Gulvlageret, kan du være sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt af folk, som ved hvad de laver.

Gulvlageret har siden grundlæggelsen arbejdet efter det mål, at vi vil være bedst til forretning. For os, betyder det at have det bredest mulige sortiment til de billigst mulige priser, så kunderne har en masse at vælge imellem uden at det skal koste en bondegård. Vores grundlæggere arbejdede før Gulvlageret blev til, med hhv. et gulvfirma og et tømrerfirma, og vi har derfor fra start haft bred faglig viden om træ og andre materialer, som kommer kunderne til gode.

Vi har de seneste syv år modtaget Børsens Gazelle-pris, som gives til hurtigt-voksende virksomheder. Det skyldes vores brede faglige viden og vores kundefokus. Netop vores fokus på at give den bedste kundeoplevelse, kommer også til udtryk i vores knap 9.000 kundeanmeldelser på Trustpilot, hvor vi har 4.5 stjerner og en status som ‘fremragende’. Et udpluk af kundernes anmeldelser viser, at de er enormt tilfredse med vores hurtige levering, vores brede udvalg, og den gode service.