Topsælgere

I denne kategori finder du vores lille men moderne udvalg af skriveborde. Skriveborde til kontoret eller børneværelset, se udvalget herunder.

-22%
469,00 DKK
599,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 130,00 DKK
Model/varenr.: 2402050
-22%
469,00 DKK
599,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 130,00 DKK
Model/varenr.: 2402055
-18%
1.189,00 DKK
1.449,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 260,00 DKK
Model/varenr.: 2402020
-41%
3.299,00 DKK
5.599,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 2.300,00 DKK
Model/varenr.: 2401001
-37%
4.689,00 DKK
7.499,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 2.810,00 DKK
Model/varenr.: 209812

Find det idéelle skrivebord til dit hjem

Et godt skrivebord er vigtigt for alle dem, som laver lektier, studerer, arbejder hjemmefra, eller blot nyder at sidde og læse eller tegne ved et skrivebord. I de seneste par år har vi set en stigning af folk, som arbejder hjemmefra, og der er derfor også kommet øget fokus på at skabe sig en sund og ergonomisk arbejdsplads med et skrivebord, man sidder godt ved.

Der findes et hav af forskellige skriveborde i forskellige størrelser, farver og designs, og vi vil her gøre et forsøg på at guide dig gennem de mange muligheder, så du kan finde det perfekte skrivebord til dit behov.

Hvilket skrivebord passer til mig og mit hjem?

Når du er på udkig efter et nyt skrivebord er der flere forskellige elementer som farve, design og materiale, du kan overveje. Der er dog tre ting, der er særligt vigtige: skrivebordets størrelse, højde og funktion.

Størrelse

Når du skal finde dit nye skrivebord er det vigtigt, at det passer ind i dit hjem. Har du et lille værelse er det vigtigt at du måler op, der hvor du vil placere skrivebordet, så du er sikker på at der er plads til det.

Omvendt kan det også anbefales, at du finder et skrivebord, der heller ikke er for småt. Hvis du eksempelvis arbejder hjemmefra kan det være at du gerne vil have plads til flere skærme, en computermus, en blok papir og din kop morgenkaffe. Vælger du et for småt skrivebord kan du være uheldig knap nok at have plads til dine albuer på bordet.

Derfor er det altovervejende råd herfra at måle rummet op og se, om det passer med skrivebordet, du overvejer at købe.

Højde

Skrivebordets højde er bestemt også vigtigt. Først og fremmest skal du kunne sidde behageligt med dine ben under bordet. Det kræver, at bordet har en højde så der er plads til dine ben under bordet og dine knæ ikke støder på under bordpladen.

Samtidig bør du måle om din skrivebordsstol passer i højden til det skrivebord, du er ved at bestille. Der skal være et rigtig godt match mellem skrivebord og skrivebordsstol, så du kan sidde behageligt ved bordet i timevis.

Funktion

Der findes de helt simple skriveborde, der blot består af en bordplade med ben, og så findes der skriveborde med indbyggede skuffer og endda skabe.

Har man brug for et simpelt skrivebord uden nogen dikkedarer er Vojens-skrivebordet med hvid bordplade og sorte ben eller ben i naturligt træ et oplagt valg.

Det kan dog være en fordel at vælge et skrivebord, der har skuffer indbygget under bordpladen, så man kan opbevare alle de ting, man bruger, når man sidder ved skrivebordet. Tag eksempelvis det flotte Blackbone-skrivebord i eg og rustfrit stål. Bordet er udført i mørkt egetræ og træets årer er med til at give det et helt unikt look.

Er man til det lidt mere klassiske look, hvor opbevaring af blyanter, papirer og andre skriveredskaber er placeret i bordet bagende, er skrivebordet med det passende navn Hellerup et rigtig godt bud. Skrivebordet er udført i finér af valnød og er et klokkeklart eksempel på smukt, dansk design til en rigtig fornuftig pris.

Er du stadig ikke helt overbevist om, at et skrivebord er det rigtige bord til dig? Så se også vores store udvalg af spiseborde samt sofaborde.

Find dit nye skrivebord hos Gulvlageret i dag

Hos Gulvlageret hjælper vi dig glædeligt med at finde et skrivebord, som du får lyst til at sidde og arbejde ved i timevis. Vi har en masse glade kunder, hvilket kan ses på Trustpilot, hvor knap 9.000 kunder har anmeldt os og samlet givet Gulvlageret 4.5 stjerner og en status som ‘fremragende’. Et udpluk af kundernes anmeldelser viser, at de er enormt tilfredse med vores hurtige levering, det brede udvalg af møbler og den gode service.

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af skriveborde i mange forskellige størrelser, farver og stilarter!