Topsælgere

ORIGINAL LAMINATE

Hos Pergo passer vi på miljøet. Både miljøet i din bolig og vores fælles miljø. Det har spillet en central rolle at passe på miljøet i alt, hvad vi foretager os, lige siden vi startede med at lave laminatgulve. Det påvirker vores produkter, vores produktion og vores valg af råmaterialer, processer, leverandører, transport og emballage.

Genbrug er en vigtig del af vores miljøpolitik. 80% af indholdet i vores produkter består af overskudstræ fra træindustrien. Vi bruger kun bæredygtige træsorter som fyr og gran - aldrig eksotiske træsorter eller træ, der stammer fra udryddelsestruede regnskove.

Certificeret godt valg
Vi er også den første gulvproducent, der har opnået at modtage det officielle nordiske miljømærke Svanen. Svanemærket certificerer, at vores produkter er et godt miljømæssigt valg med henblik på produkternes generelle indvirkning på miljøet fra råmateriale til affaldshåndtering.

Vores PEFC-certificerede produkter markerer, at det anvendte træ i disse produkter stammer fra bæredygtige skove.

Genbrugsenergi
En anden miljømæssig fordel ved Pergo laminatgulve er den høje mængde energi, der kan udvindes ved afbrænding på affaldsforbrændingsanlæg. Vi anvender denne ressource til at øge den energimæssige effektivitet i vores egne processer og genanvender alle former for træaffald fra vores træværk og savværksprocesser til at opvarme vores produktionsanlæg.

Miljøansvarligt, smukt og slidstærkt – Pergo er på alle måder et godt og ansvarligt køb.

DEN BEDSTE PÅ MARKEDET

Pergo laminatgulve er konstrueret til at holde. Den robuste og innovative konstruktion giver dig en slidstyrke, du vil være glad for at du valgte, når hverdagens udfordringer pludselig opstår. Denne ekstreme slidstyrke er årsagen til, at vi tør give en garanti på vores gulve mod gennemslid, pletter og solblegning på 50 år - markedets bedste garanti.

Alle Pergo laminatgulve fås med en omfattende garanti. Vores kvalitetsniveauer public Extreme og original Excellence fås med en livsvarig garanti og living Expression-gulvene er omfattet af en 25-års garanti. Disse garantier gælder for gulv i boliger. Erhvervsgaranti ydes efter anmodning.