Topsælgere

I denne kategori kan du finde det store udvalg af Wiking trægulve. Kendetegnet ved Wiking trægulve er at de alle er dansk produceret hvilket er helt unikt. Dette sikrer dig den højest mulige kvalitet, Wiking gulve kontrollerer stadig alle planker manuelt inden de forlader produktionen.

Wiking Gulves Historie

Wiking Gulve blev stiftet i 1997 af brødrene Anders og Hans Peter Korsgaard.

Det hele startede med en beskeden produktion af plankegulve i fyr i lejede lokaler på ca. 800 m2. I dag er Wiking Gulve en af Danmarks største producenter af plankegulve og er desuden den eneste danske producent med licens til at producere med Q-Loc superClick system.

Produktionen omfatter specialudviklede 3-lags plankegulve i træsorterne Fyr, Ask, Eg, Douglas, Bøg og Lærk og virksomhedens samlede areal er på mere end 20.000 m2 placeret i Roslev, nord for Skive.

Wiking Gulve blev i 2005 overtaget af Dania Capital, der investerede massivt i et nyt produktionsapparat. I 2012 blev Wiking Gulve solgt til Kim Axelsen og John Bojesen og virksomheden er således igen privatejet, og fundamentet for at sikre fremtidens vækst og udvikling er på plads.

Siden 2012 er produktion og salg forøget med næsten 50% og stadig stigende.