Topsælgere

I denne kategori finder du et udvalg af dryback vinylgulve til fuldlimning. Fælles for alle vinyl gulvene her er at de er nemme og montere og fylder næsten ingenting i tykkelsen. Det betyder at du kan montere et vinyl fryback gulv næsten hvor som helst. Eneste krav er et plant og stabilt undergulv som f.eks. pladegulv eller spartlet betongulv. 

-35%
175,00 DKK pr 1m2
628,25 DKK pr pakke
965,71 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
94,00 DKK pr 1m2
337,46 DKK pr pakke
Model/varenr.: 15185
-35%
175,00 DKK pr 1m2
628,25 DKK pr pakke
965,71 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
94,00 DKK pr 1m2
337,46 DKK pr pakke
Model/varenr.: 67901
-35%
175,00 DKK pr 1m2
197,75 DKK pr pakke
303,98 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
94,01 DKK pr 1m2
106,23 DKK pr pakke
Model/varenr.: 918940
-35%
175,00 DKK pr 1m2
197,75 DKK pr pakke
303,98 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
94,01 DKK pr 1m2
106,23 DKK pr pakke
Model/varenr.: 918850
-40%
179,00 DKK pr 1m2
723,16 DKK pr pakke
1.207,95 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
120,00 DKK pr 1m2
484,79 DKK pr pakke
Model/varenr.: 155111
-35%
195,00 DKK pr 1m2
787,80 DKK pr pakke
1.207,95 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
104,00 DKK pr 1m2
420,15 DKK pr pakke
Model/varenr.: 155112

LVT Dryback (limet vinylgulv) - hvad handler de om?
Vinylgulve, eller LVT (luksus vinyl tyles), dukkede relativt for nylig op i indretningsindustrien og har allerede vundet hjerterne hos designere, investorer og privatpersoner, der indretter deres hjem på egen hånd. De er lavet af flere lag polyvinylchlorid og dækket med PU-lak. Det er derfor, de er så holdbare. Men deres holdbarhed, modstandsdygtighed over for slid og friskhed i udseendet selv efter mange år skyldes, at teksturen er præget på det sidste lag.

Interessant nok, selvom det mest almindelige mønster af vinylgulve gengiver forskellige nuancer af træ, er der også dem, der perfekt efterligner andre overflader, for eksempel:

træ parket,
beton,
sten,
stål.
Dette valg giver dig et uendeligt antal arrangementsmuligheder. Især hvis du går et skridt videre med din fantasi og stiller dig selv spørgsmålet "kan jeg stikke vinylpaneler et andet sted end gulvet ..."?

Limmonterede vinylgulve
AROQ samlingsgulve er 2,5 mm tykke og meget fleksible. De kræver et perfekt forberedt gulv, "glat som et bord" afretningslag. LVT klæbemidler er meget stærke, og panelernes høje fleksibilitet betyder, at enhver ufuldkommenhed i undergulvet vil være synlig på gulvoverfladen. At lægge sådanne gulve kræver erfaring, og hvis du ikke har lagt gulvet før, skal du være forsigtig med dryback gulvlægning første gang. Denne type gulv kan også bruges til renovering, over det eksisterende underlag, men samme regel gælder - alle ujævnheder bør elimineres. Hvis vi beslutter os for at installere paneler af denne type, vil vi gøre det i overensstemmelse med byggereglerne, forberede det passende afretningslag, vi vil være i stand til at nyde det mest støjsvage gulv, som også vil være den mest effektive løsning til gulvvarme. Udvidelse er ikke nødvendig for dryback paneler, så vi skal ikke bruge profiler i døren.

Hvilket interiør passer limede vinylplanker til?
Dryback-gulve er en universel gulvfinish, der ser godt ud næsten overalt. I modsætning til udseende, ikke kun i private hjem. Oftere og oftere bruges en sådan løsning også i det offentlige rum: på kontorer, kulturinstitutioner såvel som på kontorer, hoteller og restauranter. Private iværksættere ser fordelene ved at bruge vinylpaneler i boligindretning - især let at opretholde hygiejne og modstandsdygtighed over for skader. Limning af panelerne har en ekstra fordel, sådan et gulv er utroligt stille. Deres fulde vandtæthed gør, at de kan limes selv i våde områder, f.eks. i brusebadet!
Så hvis limede vinylplanker passer ind i ethvert interiør, hvorfor ville du så læse videre?
For det handler ikke om de passer, men mest af alt HVORDAN de passer!

Du kan følge den slagne vej og lægge drybackgulvet på klassisk vis side om side på gulvet i hele lejligheden. Det har også sin charme, og der er interiør, der endda beder om et så diskret, afdæmpet gulv. Men hvis du drømmer om noget nyt og vil gå amok med indretningen af rummet, vil et af vores forslag måske være en inspiration for dig?

Sæt vinylerne på gulvet... men anderledes end normalt.
Hvis du beslutter dig for at lægge traditionelt limede vinylplanker på gulvet, så husk, at der stadig er masser af muligheder foran dig. Dryback-panelerne er tynde, har ikke et låsesystem og er nemme at skære. Du er ikke begrænset af deres størrelse, du behøver ikke være tro mod en farveversion. Du kan lime efterfølgende segmenter i enhver konfiguration, hvilket betyder, at det kun er op til dig, hvordan det endelige resultat vil se ud.

Kan du ikke finde inspiration? Lad os foreslå nogle af de mest populære mønstre, der bruges til at lægge dryback gulve. Føl dig dog ikke forpligtet - du har måske en bedre idé i mellemtiden.

Engelsk mønster - dette er den mest klassiske måde at arrangere paneler på. Vi nævner det kun som et princip, fordi vi lovede dig en antydning af vanvid. Du skal dog vide, at selv symmetriske, parallelle arrangementer af vinyler er imponerende - perfekt til minimalister og folk, der værdsætter ordnede rum.
Herringbone - et hit, der ikke er kommet fra toppen af floor-hitlisterne i årtier. Indtil nu var det parketområdet, nu kan du også lave det ved hjælp af limet vinylgulv. Med nogle mønstre (fransk og ungarsk sildeben) bliver du nødt til at arbejde lidt og skære individuelle elementer, men slutresultatet er bestemt det værd.
Mursten - har du nogensinde set en murstensvæg? Nå, du ved, hvordan et mønster kaldet en mursten ser ud. Disse er rækker af paneler arrangeret parallelt, forskudt med halvdelen af deres længde i forhold til hinanden. Denne regelmæssighed er fascinerende... så hvis du er fan af lige linjer frem for kurver, vil denne klods fungere for dig.
Skakbræt – det vil sige, som du nok har gættet, firkanter lavet af paneler, oftest i to forskellige farvevarianter. De monteres på skift, én gang vandret og én gang lodret. Det er en effektiv gulvfinish, der er værd at vise over et stort område. Det gør indtryk på gæsterne, især skakspillerne.
Stige - den fører dig måske ikke for højt, men dette originale mønster af paneler placeret lodret og vandret vil helt sikkert få dit værelse til at skille sig ud blandt andre. Også i dette tilfælde bruges ofte to farver vinyl, hvilket understreger kontrasten mellem "trinene" og "gelænderet". Det ser spændende ud, men pas på – det matcher ikke alt.
Vinylgulve på væggen - hvorfor ikke?
Vidste du, at dryback-gulv ikke kun kan limes til gulvet? Dette er fordi de er ekstremt tynde! Så de vil ikke skille sig meget mere ud på væggen end for eksempel almindeligt tapet. De er også meget tyndere end de traditionelle fliser, der ofte dekorerer vægge i badeværelser eller køkkener.
Så hvorfor ikke installere vinylplanker limet på nogle vægge i dit hjem? Der er flere overflader, som helt sikkert vil have gavn af dette. Vores tips:
- køkkenvæg,
- vægge i badeværelset,
- TV-væg i stuen,
- sengegavl bag sengen,
- element af et legehus i et børneværelse,
- dekorativ væg i hallen.

Gå amok og sæt LVT dryback på loftet!
Hvem kan ikke lide hyggelige trælofter? De forbindes med et sommerhus langt væk i bjergene, hvor skoven rasler rundt, vinden blæser gennem loftet, og en pejs knitrer i stuen ... Træ i boligindretning får ofte rummet til at føles mere hyggeligt. Derudover er den ret universel – den passer til både rustikke og minimalistiske interiører.

Men at installere et træloft i en lejlighed, som normalt ikke er af træ, kræver betydelige økonomiske udlæg og en stor indsats. Derfor er limede vinylplanker en god erstatning. De imiterer træ, så de giver en følelse af hygge, og er samtidig billigere og mere tilgængelige end naturlige trækonstruktioner. Bare sæt dem på loftet, og du har indtryk af, at du ligger under tunge træstammer.

Montering af limet vinylgulv
LVT Dryback har deres egne krav - det er frem for alt et korrekt forberedt underlag. Demontering af panelerne, når de er limet, er vanskelig og kedelig, derfor er der i dette tilfælde ikke plads til fejl som følge af uerfarenhed. Hvis du ikke er en panellimningsspecialist, er det bedre at bruge en specialists tjenester. Denne type service koster penge, men betragte det som en investering. Takket være denne udgift sparer du til fremtiden - både penge og dine nerver.

Selvklæbende vinylgulve - en smart løsning?
I mange supermarkeder kan du også finde selvklæbende vinylgulve.
De har et integreret klæbelag. Potentielt let at installere, bare riv det selvklæbende bagsidepapir af og klæb det fast... ja, det er her trappen begynder. Sådanne paneler kan ikke limes til et almindeligt betongulv, da støv eller snavs reducerer klæbestyrken. Løsningen bliver ofte annonceret som ideel til renovering, der skal lægges på fliser. Kendetegnet ved limede paneler er dog, at efter at have klæbet til fliserne, vil vi se hver eneste samling, og endda deres struktur, på overfladen af det nye gulv. For en god effekt skal du bruge en perfekt overflade, gerne en ny afretningslag. Den største fordel ved disse gulve er uden tvivl prisen.

Har du allerede besluttet, hvor du vil installere limede vinylplanker?
Der er mange måder at bruge LVT dryback gulv på. Du kan lægge dem klassisk på gulvet, eller gå amok og dekorere vægge og loft med dem, beslutte om du foretrækker et traditionelt mønster eller noget fantasifuldt. Det vigtigste er, at hvis du vælger denne type gulvfinish, behøver du ikke være begrænset til kun ét arrangement. Så hvis du kan lide utraditionelle løsninger og interessante ideer, er limede vinylplanker lige noget for dig.