Topsælgere

Hos Gulvlageret kan du finde alt det du skal bruge, for at implementere gulvvarme hjemme hos dig selv.

Få ting er bedre end at stå op til et varmt gulv på en kold vintermorgen, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig alle elementerne til selv at etablere gulvvarme hjemme hos dig selv. Vi har både varmefordelingsplader, gulvvarmerør og meget andet.

Udforsk hele udvalget af tilbehør til etablering af gulvvarme og find lige akkurat de elementer du skal bruge.

Populær
-46%
21,00 DKK
39,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 18,00 DKK
Model/varenr.: 807401U
Populær
-41%
29,00 DKK
49,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 20,00 DKK
Model/varenr.: 807402U
-57%
159,00 DKK pr plade
369,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 210,00 DKK pr plade
-59%
169,00 DKK pr plade
409,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 240,00 DKK pr plade
-41%
255,00 DKK
435,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 180,00 DKK
-41%
255,00 DKK
435,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 180,00 DKK
Populær
-41%
255,00 DKK
435,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 180,00 DKK

Bliv sikker på varme fødder året rundt

Med gulvvarme er du sikret varme fødder hele året rundt. Du kender sikkert til den frygtelige fornemmelse, når man står op om morgenen og gulvet bare er iskoldt. Det står i skærende kontrast til den lækre følelse, som du sikkert også kender, når man træder ind på et varmt badeværelsesgulv med bare fødder.

Fra sit skjul under gulvet, sender gulvvarmesystemet varme og velvære op gennem gulvet og ud i resten af lokalet. Uanset hvilket type gulvvarme du vælger, vil du ikke kunne mærke forskel på den behagelige varme, som strømmer op gennem gulvet.

Hvis du har gulvvarme, vil du sikkert også opleve, at du ikke behøver at have lige så meget varme på radiatorerne. Hvor en radiators varme starter midt i rummet og bevæger sig opad, startet gulvvarmen helt nede ved fødderne, hvorfor vi vil opleve rummet varmere, når gulvvarme er til stede.

Hvilke typer gulvvarme findes der?

Der findes to typer gulvvarme, vand- eller el-baseret, som enten kan lægges under gulvet eller støbes ind i betonen.

El-gulvvarme

El-gulvvarme fungerer ved, at et net bestående af elektriske tråde genererer varme ved, at der løber strøm igennem dem. Elektrisk gulvvarme har den fordel, at det er både ganske nemt og ganske billigt at installere i ens hjem. Det skyldes bl.a., at selve trådene der genererer varmen fylder en del mindre, end de slanger som der bruges til vandbaseret gulvvarme. Du får også den samme gode varme fra el-gulvvarme, som den man får via vandbaseret gulvvarme.

Den store ulempe er, at driften af el-gulvvarme har en væsentlig påvirkning på din elregning. Driften er umiddelbart 2-3 gange dyrere end vandbaseret gulvvarme. Derfor egner el-gulvvarme sig bedst til små rum - eksempelvis din entré eller et småt badeværelse.

Vandbaseret gulvvarme

Hvis du gerne vil erstatte eller supplere dine gamle radiatorer, er det et ganske godt valg med vandbaseret gulvvarme. Det kan nemlig være med til at give en mere jævn fordeling af varmen i rummet.

Vandbaseret gulvvarme fungerer således, at slanger placeret under gulvet, og som er koblet til husets centralvarmeanlæg, fyldes med varmt vand. På den måde strømmer den behagelige varme op gennem gulvet.

Installationsmæssigt er det dyrere en el-gulvvarme, men til gengæld er driften billigere.

Hvilke gulvtyper er bedst til gulvvarme?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type gulvvarme du kan installere i dit gulv, er der heldigvis relativt frit spil. Dog skal du være opmærksom på, at nogle gulvtyper egner sig bedre til gulvvarme end andre.

Hvis du vil have allermest ud af gulvvarme, bør valget falde på fliser og klinker. Her vil du få en meget behagelig varme fra de massive stengulve.

Du kan dog også sagtens lægge gulvvarme under dit trægulv. Dog skal du være lidt opmærksom på, at trægulve ikke kan tåle for høj varme, da gulvene i så fald vil ændre sig. Samtidig er træ ganske isolerende, hvorfor det ikke må være for tykt, da der så ville skulle for meget varme gennem rørene, før rummet vil være ordentligt opvarmet. 

Som tommelfingerregel bør du derfor regne med, at dit trægulv ikke skal være tykkere end 2,5 cm. hvis du gerne vil have gulvvarme.

Når du køber et gulve her hos Gulvlageret, vil det i øvrigt altid fremgå på den enkelte-produktside, hvorvidt gulvet er egnet til gulvvarme eller ej.

Altid skarpe priser og hurtig levering

Når du handler hos Gulvlageret, kan du altid regne med at finde nogle af markedets skarpeste priser. Det er selvfølgelig ingenlunde anderledes, når det kommer til de elementer du skal bruge for at implementere gulvvarme.

Samtidig sørger vi for hurtig levering, så din ventetid ikke bliver længere end højest nødvendigt. God service er nemlig noget vi vægter højt, hvorfor vi også er glade for at se, at vores kunder belønner os med en rigtig flot rating på Trustpilot.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på + 45 44 92 60 60.