Interface TacTiles

28,00 Kr.

Interface TacTiles

Lager: På lager

Tactile ™ er en helt ny måde at installere interface tæppefliser på uden behov for lim. Hvis du nogensinde har ønsket en mere innovativ, bæredygtig, fleksibel og renere måde montering gulve på er taktile ™ hvad du har ventet på.

Tactile ™ er små, klare plastikstykker der er selvklæbende, som du placerer under tæppefliser for at låse dem fast til hinanden. Dette patenterede system skaber et "flydende" gulv lag - så gulvet er fastgjort stramt, men ikke permanent. Tactile ™ kommer i små bokse, der er nemme at bære, transportere og genanvende.

Sammenlignet med traditionel tæppeflise lim, reducer Tactile ™ indvirkningen på miljøet drastisk og eliminerer flygtige organiske forbindelser og ubehagelige lugte. Dette er et vigtigt bidrag til at forbedre luftkvaliteten indendørs, og indebærer, at limfri installation af tæppefliser kan udføres, mens folk arbejder, uden at forstyrre den sædvanlige forretning medarbejderne.

Tactile ™ er hurtig at installere Fordi der er ingen ventetid, og i modsætning til lim har du ikke brug for tid til tørretid. Så, så snart tæppeflisen er lagt, er gulvet er klar til brug. Og når tiden kommer til at udskifte eller flytte gulvtæppet er det meget nemt at demontere.

Indhold pr. kasse: 500 stk. eller ark med 6 stk. pr. ark.

Forbrug pr. m2: 5 stk.