Khayma - Fairfield, Green Border - REST 170X240 CM

2.589,00 DKK
4.825,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 2.236,00 DKK
Model/varenr.: A113
Vægt: 6,5 kg
Lager: 1 stk tilbage på lager

Khayma kollektionen fra Louis de Poortere findes i tre forskellige designs: Farrago, Fairfield og Agadir.

Vægt: 1500 gram/m2
Højde: 3 mm
Materiale: 100% bomuld
Bagside: Anti-slip bagside
Fremstillingsproces: Jacquard flad vævning

Fairfield: Er et klassisk medalje design, der er et kendt design fra Louis de Poortere. Tæpperne er lidt udvasket, og ligner at det ikke er brugt i mange år, for derfor at blive fundet frem og fremstår antikt.

Khayma står for de traditionelle telte brugt af de nomadiske stammer i ørkenen. I forlængelse, står det også for familie, hjemmet og stammen som en helhed. Gulvet vil bestå af tæpper fordi det er behageligt, men også for at dekorere teltene.

Over et århundrede med dygtighed og håndværk lagt i hvert vævet tæppe, der produceres i Belgien. Vævet på en Jacquard Wilton væve i en kombination af bomuld chenille og ren uld, hvert tæppe har flere lag tekstur og indviklede syninger detaljer for at give en ægte "vintage look".

Tæpperne fås i 6 farver og deres tidløse udseende passer hver en type dekorative stil - hvad enten den er moderne eller klassisk - så er der et tæppe, der passer til dit look.

Tæppets konstruktion er vævet i et moderigtigt flad vævning, hvor alle tæpper er færdiggjort med hænderne, med forstærkede hjørner og et skridsikkert lag for en sikker pasform. Der er et fantastisk udvalg af størrelser, da hvert tæppe findes i 4 standard størrelser fra 140 cm x 200 cm op til 230 cm x 330 cm, der sikre at der er en størrelse der passer i alle rum i hjemmet.