Mad Men - Jacob's ladder, Broadway Glitter - REST 170X240 CM

2.589,00 DKK
4.839,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 2.250,00 DKK
Model/varenr.: A200
Vægt: 6 kg
Lager: 1 stk tilbage på lager

Jacob's Ladder, står for den urolige, men spændende stigning, op ad den sociale stige. Måden, hvorpå reklameindustrien tegner samfundet: Mere, bedre, højere og rigere. "Stigningen kan være vanskelig, selvom tæpperne glitrer".

Vægt: 1500 gram/m2
Højde: 3 mm
Materialer: 85% bomuld/15% polyester
Bagside: Anti-slip bagside
Fremstillingsproces: Jacquard flad vævning

Jakobsstigens design fra Mad Men kollektion
Kollektionen står for en urolig, men spændende klatre tur på den sociale rangstige. Hvor man ser den måde reklamebranchen symbolisere samfundet: Mere, bedre, større, rigere...
Men opstigning kan være svær, selvom trinene er glitrende

Over et århundrede med dygtighed og håndværk lagt i hvert vævet tæppe, der produceres i Belgien. Vævet på en Jacquard Wilton væve i en kombination af bomuld chenille og ren uld, hvert tæppe har flere lag tekstur og indviklede syninger detaljer for at give en ægte "vintage look".

Tæpperne fås i 6 farver og deres tidløse udseende passer hver en type dekorative stil - hvad enten den er moderne eller klassisk - så er der et tæppe, der passer til dit look.
Tæppets konstruktion er vævet i et moderigtigt flad vævning, hvor alle tæpper er færdiggjort med hænderne, med forstærkede hjørner og et skridsikkert lag for en sikker pasform. Der er et fantastisk udvalg af størrelser, da hvert tæppe findes i 4 standard størrelser fra 140 cm x 200 cm op til 230 cm x 330 cm, der sikre at der er en størrelse der passer i alle rum i hjemmet.