Bambus N-durance® terrassebrædder 137 mm.

149,00 DKK
189,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 40,00 DKK
Model/varenr.: BO-DTC171G
Vægt: 5,92 kg
Lager: På lager

Med MOSO® Bamboo N-durance® kan du bygge en smuk terrasse lavet af naturligt dyrket bambus, til din terrasse, balkon, swimmingpoolområde
eller andre udendørs rum. Det bæredygtige og holdbare alternativ til de klassiske tropiske hårdttræ sorter.

Planke dimension: 20x137x1850 mm. (1 planke dækker 0,25 m2)
Profil: Glat på den ene side og rillet på den anden. 
Overflade: Olieret på begge sider fra fabrikken og kan derfor tages i brug med det samme. Vi anbefaler dog altid en ekstra oliering et par måneder efter terrassen er monteret. Brædderne er olieret med Trip Trap terrasseolie i farven Teak. Vi anbefaler at vedligeholde terrassen med vedligeholdelsesbørste og genoliere terrassen hvert år med Trip Trap teak farvet olie.
Montering: Monteres skjult med monteringsclips eller skrues synligt med rustfrie skruer.
Anbefalet strøafstand: 46,25 cm. - Der skal være strøer under endesamlinger.
Garanti: 25 års produktgaranti.

Har du brug for hjælp til udregning af mængde? Brug Moso terrasseplanlæggeren her: https://planner.moso-bamboo.com/en eller kontakt os.

Læs monteringsvejledning for bambus terrasse her: N-durance monteringsvejledning

Se video om montering her: https://youtu.be/Nr19-iNcDEU 

Fordele ved at vælge bambus beklædning:

  • Hård og holdbar. Holdbarhedsklasse 1 (EN 350) testet efter CEN/TS 15083-1 Usædvanligt hårdt: Brinell> 9,5 kg / mm2. (Hårdere end noget tilgængeligt tropisk hårdttræ)
  • Høj stabilitet. Langt mere stabilt end tropisk hårdttræ hvilket gør det muligt at samle plankerne med fer/not over enderne. (umuligt med andre hårdttræsbrædder).
  • Nem montering. Takket være den faste plankelængde samt mulighed for fastgørelse med skjulte clips i not i siden af brættet.
  • Økonomisk. Enkel og hurtig installation: op til 30% besparelse på installations-omkostningerne! Reduceret spild på grund af fer/not.
  • Smukt udseende. Et smukt, naturligt hårdttræslook. Vælg mellem glat eller rillet overflade på ét vendbart bræt. På grund af den høje stabilitet er der ikke behov for mellemrum mellem enderne af brædderne. Brug MOSO® Monteringsclips, så undgår du synlig skruning og propper. Valg mellem naturlig ”gråning” eller bevarelse af den brune farve med årlig oliering. Beklædning kræver ikke periodisk vedligeholdelse.
  • Endeløs ressource. Med en væksthastighed på op til 1 meter om dagen er det den hurtigst voksende plante på jorden. Klar til høst efter 4-5 år (sammenlignet med op til 100 år for hårdttræsarter). Består af ca. 90% naturlig bambus.
  • Opbevaret kulstof. På grund af den hurtige vækst – og de relaterede høje udbytter – lagrer Moso-bambus langt mere CO2 i holdbare produkter sammenlignet med træarter.
  • Brandsikker. Opnår brandmodstandsklasse Bfl-s1 (terrasse) og B-s1-d0 (beklædning, hegn, bjælker) (EN 13501-1) uden brug af flammehæmmere. Opnår flammespredningsindeks Klasse A efter ASTM E84. Som resultat kan MOSO® Bamboo X-treme® nemt anvendes i offentlige projekter uden yderligere beskyttelsesforanstaltninger.

MOSO® Bamboo N-durance® er konstrueret til at holde i en livstid. Takket være en speciel, patenteret, Thermo-Density®-produktions metode, er det ekstrem holdbart. Beviset er, at der allerede er monteret over 2,5 millioner m2 i mange forskellige klimaer over hele verden. MOSO® Bambus N-durance® er meget stabil, hvilket muliggør brugen af skjult montering med clips. Det er også muligt at montere plankerne i specielle mønstre. Den overlegne stabilitet har en anden stor fordel: det gør at plankerne kan samles over enden med præcis fer/not samling som gør at der ikke opstår store sprækker i endesamlingerne.

Moso bambus er en af de hurtigst voksende planter på jorden. Bambusstænglerne vokser fra et underjordisk rodsystem og efter 5 år kan en stamme høstes, mens de andre fortsætter med at vokse. Det betyder, at bambus kan bruges uden at ødelægge Skov. Efter høst er Moso bambusstængerne opdelt, og den ydre "bark" fjernes. Ved at ændre bambusstrimlerne med en speciel patenteret Thermo-Density®-proces, vil Bambus dimensionsstabiliteten forbedres med ca. 50%. Varmebehandlingen ved 200 ° C sikrer også beskyttelse mod overfladiske svampe og gør den højeste holdbarhedsklasse mulig. Efter komprimering af de varmebehandlede bambusstrimler er materialet stærkere og hårdere end næsten alle andre hårdttræstyper. Brinell værdi = 9,5. Derfor kalder vi det: MOSO® Bamboo N-durance®.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.