Topsælgere

Find din nye linoleum bordplade online hos Gulvlageret. Her er altid et bredt udvalg af lækre bordplader, som du får til nogle af markedets skarpeste priser.

Med en linoleum bordplade får du en moderne og bæredygtig løsning, som byder på rigtig mange fordele. Det bløde og behagelige materiale er oplagt som bordplade, specielt til skrivebordet, men kan også bruges i mange andre henseender.

Udforsk vores store udvalg og find din favorit.

Pris fra
1.705,00 DKK
Pris fra
1.705,00 DKK
Pris fra
1.705,00 DKK
Pris fra
1.705,00 DKK
Pris fra
1.705,00 DKK
Pris fra
1.705,00 DKK
Pris fra
1.705,00 DKK

Linoleum bordplader

Ønsker du en bordplade, der både er smuk, funktionel og nem at vedligeholde, så er en linoleum bordplade et rigtig godt valg. 

En linoleum bordplade er derudover utrolig nem at rengøre og kan hele sig selv i tilfælde af, at du skulle lave småridser i bordpladen. 

Se vores udvalg ovenfor og læs mere om fordele ved en linoleum bordplade lige her. 

Hvad er linoleum?

Linoleum er et naturmateriale, som består af harpiks, træmel, linolie, kalk og farvepigmenter. Det er et såkaldt ‘levende’ materiale, hvilket vil sige, at hvis der eksempelvis kommer små ridser i overfladen, vil materialets antibakterielle og selvhelende egenskaber træde i kraft. Det betyder i praksis, at de små ridser vil forsvinde af sig selv. Samtidig er materialet også antistatisk, hvilket betyder, at bordpladen ikke vil tiltrække støv.

Som andre naturmaterialer vil linoleum udvikle sig over tid, hvilket vil give bordpladen en unik og særegen patina.

Fordele ved en linoleum bordplade

Der er flere fordele, ved at vælge en linoleum bordplade, hvilket måske forklarer, hvorfor det er blevet så populært blandt danskerne. Hvis du overvejer at købe en, kan du herunder læse lidt om de forskellige fordele.

  • Slidstærkt og behageligt

Linoleum bordplader er kendt for at være både slidstærke og behagelige at sidde ved. De forener høj kvalitet med flot design, og du får et bord der er blødt og varmt at sidde ved.

  • Let at holde rent

Bordplader af linoleum er ganske nemme at holde rene. Materialet har nemlig en række antibakterielle og antistatiske evner, som gør det både støvafvisende og selvrensende.

  • Bæredygtighed

Fordi linoleum er et naturmateriale, er det en af de allermest bæredygtige løsninger du kan finde. Samtidig har det en høj kvalitet og lang levetid. 

Der er ganske få ulemper ved linoleum bordplader. Én af de få er, at de ikke tåler høj varme. Derfor skal du altid sætte end bordskåner el. lign under dine varme elementer, inden de ryger over på bordpladen. Samtidig skal du være opmærksom på, at dybe revner kan være svære at reparere. Derfor bør du være relativt nænsom ved din linoleums bordplade.

Bredt udvalg af bordplader i linoleum

Hos Gulvlageret kan du altid finde et bredt udvalg af linoleum bordplader. De slidstærke bordplader kommer i mange forskellige varianter, hvorfor vi håber på, at du kan finde en, som passer til din stil.