Bambus x-treme® beklædningsbrædder lukket profil

152,00 DKK
190,00 DKK
Du sparer: 38,00 DKK
Model/varenr.: BO-DTHT530
Vægt: 5
Lager: På lager med forventet levering om 5-10 hverdage

Med MOSO® Bamboo X-treme® beklædningsbrædder kan du nu også beklæde hele dit hus med naturligt dyrket bambus. Bambus er det bæredygtige og holdbare alternativ til de klassiske træsorter som bruges til beklædning af facader.

Planke dimension: 18x137 (124,5) x1850 mm. (1 planke dækker 0,23 m2)
Profil: Glat på begge sider. 
Overflade: Leveres ubehandlet, vi anbefaler at plankerne olieres efter montering er afsluttet.  
Montering: Monteres med rustfrie skruer. 
Anbefalet stolpeafstand: Max 61,67 cm. - Der skal være stolper under alle samlinger.
Garanti: 25 års produktgaranti.

Se monteringsvejledning her:
Monteringsvejledning vandret
Monteringsvejledning lodret

Fordele ved at vælge bambus beklædningsbrædder:

  • Ekstrem hård og holdbar. Klasse 1 holdbarhed (EN 350) testet efter CEN / TS 15083-2 Usædvanligt hårdt: Brinell> 9,5 kg / mm2.
  • Høj stabilitet. Langt mere stabilt end almindelige træsorter hvilket gør det muligt at samle plankerne med fer/not over enderne.
  • Meget nem at montere takket være den faste plankelængde på 1850 mm. samt fastgørelsen med skjulte clips i not i siden af brættet.
  • Et smukt naturligt hårdttræ udseende. Bliver grålig efter et års tid hvis den ikke vedligeholdes med olie. Den brune farve kan også fastholdes ved at oliere årligt.
  • Endeløs ressourcer. Planken er lavet af Moso bambus, den hurtigst voksende plante på jorden. Hver stamme kan høstes efter 5 år, og planten fortsætter med at vokse.
  • CO2-neutral. Officiel LCA og kulstof undersøgelser (ISO 14040/44) bekræfter at Bamboo X-treme® er CO2 neutral over hele livscyklusen.
  • Brandsikker. brandmodstandsklasse B-s1-d0 (EN 13501-1) uden imprægnering med dyre og miljøskadelige brandhæmmere.

MOSO® Bamboo X-treme® er konstrueret til at holde i en livstid. Takket være en speciel, patenteret, Thermo-Density®-produktions metode, er det ekstrem holdbart. MOSO® Bambus X-treme® er meget stabil, hvilket muliggør brugen af skjult montering med clips. Det er også muligt at montere plankerne i specielle mønstre. Den overlegne stabilitet har en anden stor fordel: det gør at plankerne kan samles over enden med præcis fer/not samling som gør at der ikke opstår store sprækker i endesamlingerne.

Moso bambus er en af de hurtigst voksende planter på jorden. Bambusstænglerne vokser fra et underjordisk rodsystem og efter 5 år kan en stamme høstes, mens de andre fortsætter med at vokse. Det betyder, at bambus kan bruges uden at ødelægge Skov. Efter høst er Moso bambusstængerne opdelt, og den ydre "bark" fjernes. Ved at ændre bambusstrimlerne med en speciel patenteret Thermo-Density®-proces, vil Bambus dimensionsstabiliteten forbedres med ca. 50%. Varmebehandlingen ved 200 ° C sikrer også beskyttelse mod overfladiske svampe og gør den højeste holdbarhedsklasse mulig. Efter komprimering af de varmebehandlede bambusstrimler er materialet stærkere og hårdere end næsten alle andre hårdttræstyper. Brinell værdi = 9,5. Derfor kalder vi det: MOSO® Bamboo X-treme®.