Bordben, til bænk- og sofabord U-shaped concave 41x32 cm. - RESTSALG

Populær
-51%
649,00 DKK
1.319,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 670,00 DKK
Model/varenr.: BUC-32-B
Vægt: 9 kg
Lager: 6 stk tilbage på lager

Til ethvert bord, hører sig et par flotte stænger!
Bordben er en nødvendighed og bestemt også en mulighed for, at skabe et fuldendt bord. Vi har i denne kategori tre forskellige typer bordben, med hvert deres udtryk. Benene er alle stilrene og passer det skandinaviske look. 

Farver: Hvid og Sort.
Mål hxb: 41x32 cm.
Vinkel: 78 grader.
Tykkelse: 2x6 cm.
Antal: 2 stk.
Materiale: Metal.
Overfladebehandling: Bordbenene er pulverlakeret og tåler vand.
Montering: 10 huller i hvert ben - skruer vedlagt.
Bæreevne: 200 kg.

"Klassikeren"
Disse U-formede klassiske bordben, hylder med deres simple look det nordiske design. Det er et kraftfuldt bordben af højeste kvalitet, som er designet med fokus på funktionalitet, uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Bordbenet er dansk designet og har en overflade-finish der afspejler kvaliteten.
"Klassikeren" er et bordben der står med rank ryg. Det tilfører lethed og et svævende udtryk til enhver bordplade. Bordbenet er lavet af metal, der giver et stabilt ståsted og kan klare stor vægt.

"Den svævende"
Dette konkave bordben, har et stilrent udseende der tilfører, bordbenet et elegant og ophøjet look til bordpladen, heraf navnet "den svævende". Bordbenet er skabt til funktionelt brug, og designet til det nordiske hjem. Bordbenet er vinklet således, at der skabes behagelige siddepladser omkring hele bordet, perfekt til de store familiemiddage.
Bordbenet er lavet af metal, som sikre et stabilt og elegant look, samtidig med en stor bæreevne.

"Den skæve" 
"Den skæve", er endnu et bordben, med inspiration fra "klassikeren". Med en lille vinkling, i benets statur, er "den skæve" blevet til et elegant og yndefuldt bordben. 
Benene er udtænkt, med udgangspunkt i det enkle design og med god stabilitet. Bordbenene er lavet i metal og derefter, overfladebehandlet i aller højeste kvalitet.

Ben til ethvert bord.. og til din nye bænk!
Benene fås i forskellige dimensioner, passende til vores forskellige typer border: spiseborde, skriveborde, sofaborde og bænke.

spacer