BerryAlloc Chateau+ sildeben, Chestnut White

325,00 DKK pr 1m2
331,50 DKK pr pakke
447,78 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
114,00 DKK pr 1m2
116,28 DKK pr pakke
Model/varenr.: 62002706_62002707
Vægt: 7,3 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage
pakke

Berry Alloc Chateau+ kan lægges forlæns og baglæns. Med vandresistente samlinger.

Samlet tykkelse: 8 mm.
Dækmål pr. brædt: 84 x 504 mm. 
Fas: Ja, på alle 4 sider
Indhold pr. pakke: 1,02 m²
Lægningsmetode: OmniLoc - låsesystem. Kan lægges forlæns og baglæns. Med vandresistente samlinger.
Slidklasse: 33 - Boligbrug
Garanti: Livstidsgaranti ved boligbrug! 5 års Erhvervsgaranti!
Gulvet leveres i hele pakker. Hver pakke indeholder enten højre eller venstre stave, det er derfor altid nødvendigt at bestille et lige antal pakker hvis man ønsker samme mængde af hver stav.

Download:
Monteringsvejledning
Vedligeholdelse af gulvet
Montering af gulvvarme
Vær opmærksom på, hvis gulvet monteres på gulvvarmeløsninger som f.eks. Novopan eller Nordic Fos sporplader, så skal der monteres en trykudlignende plade før gulvet monteres. Det kan f.eks. være 12 mm. gulvspånplade som du finder her.

Ekstra info
OmniLoc for enkel og perfekt installation:
OmniLoc låseteknologi sikrer en nem og fejlfri installation. Uanset om du er en entusiastisk gør-det-selv-type eller en professionel installatør, vil du elske, hvor let det er at lægge Chateau+ gulvet. Med det specielt udviklede installationsværktøj, kan du hurtigt og nemt lægge store gulvflader.

Vandafvisende gulv: Chateau+ kommer nu med banebrydende hydro+ teknologi, der gør plankerne helt vandafvisende. Det betyder, at dit gulv vil være beskyttet mod alle slags væsker, takket være den vandafvisende behandling, der er påført alle fire sider af plankerne.

Perfekt til intensivt brug: Chateau+ er ikke kun vandafvisende, det er også ekstremt ridsebestandigt og lavet til at vare hele livet ud. Med en brugsklasse på 33 og en ridseklasse på 5, er dette det ideelle valg til områder med meget trafik.