Dalapro Lightning Medium Plus

-26%
589,00 DKK
799,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 210,00 DKK
Model/varenr.: 665667
Vægt: 15 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Dalapro Lightning Medium Plus er en færdigblandet allround spartelmasse. Denne sprøjtespartelmasse har en god fyldningsevne og den smidige konsistens gør den nem at arbejde med. Den er velegnet til alle faser af spartling processen samt til tynd udglatning. Velegnet til de fleste typer underlag både ved nybyggeri og renovering.

Bindemiddel: Latex co-polymer
Opløsningsmiddel: Vand
Fyldningsmiddel: Udvidet perlite og hvid dolomit
Kornstørrelse: Max. 0.2 mm
pH: Cirka 9
Farve: Grå
Brændbarhed: Spreder eller bidrager ikke til brand
Pakning: 15 liter plastiksæk

Produktinformation. Dalapro Lightning Medium Plus er en grå færdigblandet allround spartelmasse. Denne sprøjtespartelmasse har god fyldningsevne, og den smidige konsistens gør den let at bearbejde. Egnet til pletspartling, samlinger og bredspartling. Velegnet til de fleste underlag på vægge og lofter indendørs som beton, gips, væv og tapet. Både til nybyggeri og renovering. Svanemærket.
Arbejdsgang. Spartelmassen påføres ved hjælp af en sprøjte på rengjorte og tørre overflader med god binding. Temperatur: ikke under +5 °C. Når den spartlede overflade er tør, slibes den. Brug slibepapir med kornstørrelse 150-180. Øjen- og åndedrætsværn anbefales ved slibning. Fjern slibestøv inden næste behandling. Spartlede flader skal grundes inden tapetsering.
Anvendelse. Egnet til ilægning af papirstrimmel. Produktet er egnet til spartling af gipspladesamlinger i kombination med spartelstrimlen CertainTeed Marco Joint Tape. Opfylder kravene til CE-mærkning i henhold til EN 13963. Fremstillet i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisninger i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”.

Allround sprøjtespartelmasse
• Færdigblandet, letbearbejdet grå allround spartelmasse.
• Synker minimalt.
• Smidig konsistens som gør arbejdet lettere.
• Velegnet til store projekter.
• Egnet til spartling af gipspladesamlinger.
• Svanemærket.
 

Download:
Datablad