Dalapro Lightning Premium

-26%
629,00 DKK
849,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 220,00 DKK
Model/varenr.: 604248
Vægt: 15 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Dalapro Lightning Premium er en færdigblandet sprøjtespartelmasse. Ny sammensætning giver en lettere spartelmasse med endnu bedre fyldningsevne. Til samlinger og bredspartling på de fleste overflader som gips, beton og glasfibervæv ved nybyggeri og renovering. Den specielle konsistens gør den nem at arbejde med. Spartelmassen er hvid, hvilket giver en god bund til overmaling med lyse farver. Hvid. Svanemærket.

Bindemiddel: Latex-sampolymer
Opløsningsmiddel: Vand
Fyldningsmiddel: Letfyldningsmiddel og hvid dolomit
Kornstørrelse: Maks. 0,15 mm
pH: Cirka 9
Farve: Hvid
Brandfarlighed: Spreder eller bidrager ikke til brand
Pakning: Plastikspand 15 liter og plastiksæk 15 liter

Produktinformation Dalapro Lightning Premium er en hvid færdigblandet sprøjtespartelmasse. Produktet har en unik formel som giver produktet en høj fyldningsevne. Den specielle konsistens gør produktet let at bearbejde. Spartelmassen er hvid, hvilket giver en god bund ved overmaling med lyse farver. Egnet til samlinger og fuldspartling. Velegnet til de fleste underlag på vægge og lofter indendørs som beton, gips, væv og tapet. Både til nybyggeri og renovering. Svanemærket.
Arbejdsgang Spartelmassen påføres ved hjælp af en sprøjte på rengjorte og tørre overflader med god binding. Temperatur: ikke under +5 °C. Når den spartlede overflade er tør, slibes den. Brug slibepapir med kornstørrelse 180-220. Øjen- og åndedrætsværn anbefales ved slibning. Fjern slibestøv inden næste behandling. Spartlede flader skal grundes inden tapetsering.
Anvendelse Dalapro Lightning Premium er egnet til ilægning af papirstrimmel. Produktet opfylder kravene til CE-mærkning i henhold til EN 13963 og er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001 og ISO 14001. Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisninger i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”. Produktet er egnet til spartling af gipspladesamlinger i kombination med CertainTeed Marco Spark-Perf spartelstrimmel.

Hvid allround sprøjtespartelmasse
• Færdigblandet hvid sprøjtespartelmasse med høj fyldningsevne.
• Letbearbejdet konsistens.
• Velegnet til de store projekter.
• Den hvide farve giver et godt underlag ved overmaling.
• Egnet til spartling af gipspladesamlinger.
• Svanemærket.
 
Download:

Download datablad her - og læs mere om produktet.