Pergo Limfjord Pad Pro - Desert Concrete

44.91 per 1m2
€98.73 per pack
€132.32
You save:
€15.28 per 1m2
€33.59 per pack
Model: V4622-40274
Weight: 19,05 kg
Availability: In stock with expected delivery in 3-6 day(s)
pack

Desert Concrete byder på det tidsløse udtryk fra rå betonfliser i en klassisk beige sandstensfarve. Den polerede struktur med både glatte områder samt grovere pletter og fordybninger skaber et meget naturligt look og følelse. De store vinylfliser giver rummet et eksklusivt udtryk af beton, samtidig med, at det fremhæver indretningen. Som alle Rigid-vinylgulve er Limfjord blødt og lydløst at gå på, men har alligevel en ekstra stærk kerne og høj modstandsdygtighed over for pletter og slid. Takket være AquaSafe-teknikken har det en vandtæt overflade, hvilket gør det velegnet selv i køkkener og entréer. Limfjord Pad Pro er ekstra hurtigt og nemt at installere takket være det unikke Uniclic®-kliksystem og det påsatte underlag.

Mønster: 1-stav
Farve: Beige
Udseende: Beton
Overflade look:
Mat
Formater: 856 x 428 mm
Tykkelse: 6 mm inkl. 1 mm. fastmonteret underlag.
Fas: Fasede kanter på alle fire sider
Indhold pr. pakke: 2,198 m² - 10 planker
Kvalitetsniveau: Rigid click
Klasse: 33
Vandafvisende: Alle Pergogulve har AquaSafe, vores egenudviklede teknologi, der skaber en forseglet, 100% vandtæt overflade hele vejen ned i samlingen. Aquasafe forhindrer vand i at trænge ned i gulvet. Det bliver ganske enkelt på overfladen, og du kan nemt tørre det af.
Modstandsdygtig over for slid: Pego-vinylgulve er belagt med et beskyttende toplag, der yder fremragende beskyttelse mod pletter og slid.
Montering: Hurtigt og nem installation med Uniclick - kliksystem. Bare klik sammen - og så flyt ind.
Garanti: Bolig Livstid - Erhverv 5 år
Kompatibel med gulvvarme

Download:
Monteringsvejledning
Vedligeholdelse
Datablad