Pergo Lysefjord Pro Pad - Brown Creek Oak

25% Off
44.91 per 1m2
€84.13 per pack
€112.76
You save:
€15.28 per 1m2
€28.63 per pack
Model: V4631-40090
Weight: 15,5 kg
Availability: In stock with expected delivery in 3-6 day(s)
pack

Brown Creek Oak. Tag naturen med indenfor i hjemmet og skab en hyggelig men samtidig luksuriøs atmosfære med egetræ. Med alle revnerne og knasterne i designet er det ligesom at være i en gammel skov. Lysefjord har en medium plankestørrelse med pressede samlinger, der giver ethvert rum i dit hjem et elegant look. Som alle Rigid-vinylgulve er Lysefjord blødt og lydløst at gå på, men har alligevel en ekstra stærk kerne og høj modstandsdygtighed over for pletter og slid. Takket være AquaSafe-teknikken har det en vandtæt overflade, hvilket gør det velegnet selv i køkkener og entréer. Lysefjord Pad Pro er ekstra hurtigt og nemt at installere takket være det unikke Uniclic®-kliksystem og det påsatte underlag.

Mønster: 1-stav
Farve: Mørkebrun
Træsort: Eg
Overflade look:
Mat
Formater: 1494 x 209 mm
Tykkelse: 6 mm inkl. 1 mm. fastmonteret underlag.
Fas: Fasede kanter på alle fire sider
Indhold pr. pakke: 1,873 m² - 6 planker
Kvalitetsniveau: Rigid click
Klasse: 33
Vandafvisende: Alle Pergogulve har AquaSafe, vores egenudviklede teknologi, der skaber en forseglet, 100% vandtæt overflade hele vejen ned i samlingen. Aquasafe forhindrer vand i at trænge ned i gulvet. Det bliver ganske enkelt på overfladen, og du kan nemt tørre det af.
Modstandsdygtig over for slid: Pego-vinylgulve er belagt med et beskyttende toplag, der yder fremragende beskyttelse mod pletter og slid.
Montering: Hurtigt og nem installation med Uniclick - kliksystem. Bare klik sammen - og så flyt ind.
Garanti: Bolig Livstid - Erhverv 5 år

Download:
Monteringsvejledning
Vedligeholdelse