Pergo Otra Pro Pad - Autumn mountain Oak

32.05 per 1m2
€68.19 per pack
€99.58
You save:
€14.75 per 1m2
€31.39 per pack
Model: V4007-40322
Weight: 14,151 kg
Availability: In stock with expected delivery in 3-6 day(s)
pack

Autumn Mountain Oak er et sofistikeret, blødt og rustikt egetræsdesign med en greige og sandfarvet egetræsnuance. Det har små knaster og årer, der giver gulvet liv og samtidig føles roligt. Den let børstede træstruktur giver gulvet et meget naturligt udseende og følelse. Otra har en klassisk plankestørrelse med pressede samlinger på alle kanter og giver ethvert rum i dit hjem et moderne look. Som alle Rigid-vinylgulve er Otra blødt og lydløst at gå på, men har alligevel en ekstra stærk kerne og høj modstandsdygtighed over for pletter og slid. Takket være AquaSafe-teknikken har det en vandtæt overflade, hvilket gør det velegnet selv i køkkener og entréer. Otra Pad Pro er ekstra hurtigt og nemt at installere takket være det unikke Uniclic®-kliksystem og det påsatte underlag. Otra-serien leveres også med Pro-muligheden uden påsat underlag.

Kollektion: Otra pad pro
Mønster:
1 stav
Farve:
Naturfarvet
Træsort: Eg
Overflade look:
Mat
Formater: 1251 x 189 mm
Tykkelse: 5 mm - 4 mm + 1 mm. fast monteret underlag
Fas:
Fasede kanter på alle fire sider
Indhold pr. pakke: 2,128 m² - 9 planker
Montering: Hurtigt og nem installation med Uniclic - kliksystem. Bare klik sammen - og så flyt ind.
Kvalitetsniveau: Rigid click
Garanti: Bolig Livstid - Erhverv 5 år
Brandklasse: Bfl-s1
Klasse: 33
Antistatisk: Ja

Specifikationer:
Modstandsdygtig over for slid: Pego-vinylgulve er belagt med et eskyttende toplag, der yder fremragende beskyttelse mod pletter og slid.
Vandafvisende: Alle Pergogulve har AquaSafe, vores egenudviklede teknologi, der skaber en forseglet, 100% vandtæt overflade hele vejen ned i samlingen. Aquasafe forhindrer vand i at trænge ned i gulvet. Det bliver ganske enkelt på overfladen, og du kan nemt tørre det af.
Kompatibel med gulvvarme

Download:
Monteringsvejledning
Vedligeholdelse
Datablad