Fra: Faxe

FAXE Køkkenbordolie - RESTSALG

-50%
107,00 DKK
214,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 107,00 DKK
Model/varenr.: 11750
Vægt: 0,75 kg
Lager: 6 stk tilbage på lager

FAXE Køkkenbordsolie er specielt udviklet til nem grundbehandling, renovering og pleje af træoverflader, der skal være vandafvisende og slidstærke. Produktet er på basis af rene naturolier.

Farver: Hvid, Natur, Sort og Drivtømmer Grå
Emballagestr.: 0,75 liter
Rækkeevne: Forbrug: 4-12 m²/l.
Tørretid: Fuld hærdet efter ca. 7 dage.
Påføring: Slibepapir/svamp, Hvid polerpad, klude.
Værktøj rengøres i Mineralsk Terpentin.

Anvendelse:
Anvendes på ubehandlet eller ludbehandlet træ, på køkkenbordsplader, hvor man ønsker at give træet en smuk gylden lød med FAXE Køkkenbordsolie Natur eller en flot farvet udseende med FAXEKøkkenbordsolie i en farvet variant.

Forbehandling:
Rengør overfladen med FAXE trærens og varmt vand. Herefter skal træet tørre helt. Tørretid ca. 5 timer v/20°C. Træet slibes ved behov, med et finkornet sandpapir. Slibestøv fjernes med en ren og fugtigt hårdt opvredet klud. Afrensningen intensiverer optagelse af olie og farve i træet.

Arbejdsvejledning:
Olien omrøres før brug. Påfør olien og lad den suge ind i træet i 15 min. Tør grundigt efter med rene, tørre bomuldsklude, så der ikke ligger olie tilbage på overfladen og lad træet tørre i 8 timer.
Skal bordpladen have ekstra høj finish, mellemslibes med korn 240 efterfulgt af et meget tyndt lag olie. Poler overfladen med tør bomuldsklud og lad træet tørre i 8 timer før ibrugtagning. Undgå at belaste eller spilde på overfladen den første uge efter oliering.

Vedligeholdelse/rengøring: 
Efter behov rengøres med FAXE Gulvsæbe. Ved slidtage rengøres med FAXE Trærens og genbehandles med FAXE Køkkenbordsolie.

Fødevare Kontakt Materiale: 
FAXE Køkkenbordsolie opfylder kravene til fødevarekontaktmaterialer. Før bordpladen tages i brug, er det vigtigt, at olien er udhærdet efter 1 uge ved 20 °C. Herefter er overfladen klar til kontakt med alle fødevarer i kortere perioder og frisk brød/dej i længere perioder.

Opbevaring: Ikke under +5°C.
Indholdsstoffer: Forædlede planteolier, isoparaffin < 15%, pigmenter (i de farvede varianter) og tørremiddel.

Produktet rystes/omrøres omhyggeligt før og under brug. Såfremt der skal anvendes flere emballager til behandlingen, skal alt indhold blandes sammen før brug for at sikre et ensartet resultat. Det anbefales altid at foretage en mindre prøve for test af overflade, vedhæftning og farvetone.

spacer