Fra: Forbo

Forbo Bulletin Board - Nutmeg Spice

675,00 DKK pr m2
Model/varenr.: 2166
Vægt: 3 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage
m2

Bulletin Board fremstilles af naturlige og fornybare råvarer. En kombination af oxideret linolie, harpiks og fintmalet kork giver produktet dets fleksibilitet og elasticitet. Kombinationen resulterer i et produkt med en usædvanlig holdbarhed. Bulletin Board er det ideelle materiale til opslagstavler og alle andre overflader, hvor ideer og information skal udveksles. Bulletin Board beholder sin elasticitet og smuldrer ikke. Det tiltrækker ikke støv, men er fra naturens hånd hygiejnisk. Derfor er produktet en praktisk løsning alle steder, hvor der er behov for hyppigt skiftende ophængninger og præsentationer.

Tykkelse: 6 mm
Rullebredde:
122 cm
Rullelængde: Op til 28 meter.
NCS:
S 4030-Y30R
LRV:
22%

Download:
Rengøringsvejledningen finder du her
Du finder monteringsvejledningen her

Naturlig & holdbar
Bulletin Board fremstilles af naturlige og fornybare råvarer. En kombination af oxideret linolie, harpiks og fintmalet kork giver produktet dets fleksibilitet og elasticitet. Denne kombination resulterer i et produkt med en usædvanlig holdbarhed. Med dets styrke og elasticitet er Bulletin Board det ideelle materiale til opslagstavler og alle andre overflader, hvor ideer og information skal udveksles. Opslagstavlematerialet bibeholder dets elasticitet og smuldrer ikke, som det ofte sker for traditionelle softboards. Hullerne trækker sig sammen, når du trækker tegnestiften ud, netop pga. materialets karakteristiske fleksibilitet.

Praktisk og hygiejnisk
Bulletin Board tiltrækker ikke støv og er naturligt hygiejnisk. Derfor er produktet en praktisk løsning i klasseværelset til børnenes skiftende tegninger og i kontormiljøer.

Vægløsninger
Bulletin Board leveres i ruller på op til 28 meter i længden og 1,22 meter i bredden, det gør produktet egnet til større monteringer i foreksempel konferencelokaler og på vægge i gangarealer. 3 af farverne fås også i 1,83 meters bredde.

Dekorative løsninger
Bulletin Board er fleksibelt og let at skære, kombinere og håndtere, og giver dig mulighed for at designe nogle kreative vægdekorationer.

Inventarløsninger
Bulletin Board giver ideelle løsninger til det moderne bæredygtige kontormiljø, hvor skillevægge eller møbelelementer kan bruges til at udveksle og samle information.