BerryAlloc Grand Avenue - La Rambla

395,00 DKK
529,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 134,00 DKK
Vægt: 10 kg

VIGTIGT: Du ser denne side med browser Internet Explorer. På grund af manglende opdatering fra Microsoft er beregninger der kun vejledende. Vi anbefaler at du kontrollerer beregning eller benytter en anden browser som for eksempel Firefox eller Chrome.

Lager: På lager med forventet levering om 3-6 hverdage

Grand Avenue hich-tech laminat, er ekstra lange og ekstra brede planker som løfter din indretning, til nye højder af elegance og skønhed. Naturtro design som kombinerer funktionalitet med det bedste inden for design og teknik.

Grand Avenue sortiment, får sin stærke holdbarhed fra dens 0,6 mm tykke højtryksoverflade. Det er dobbelt så tykt, som de traditionelle laminat gulve. Dette betyder, at alle vores high-tech laminat gulve, har enestående slidstyrke, så de ubesværet kan holde over tid. De er klassificeret som de stærkeste laminatgulve på markedet, og er ideelle til privat brug og erhvervsprojekter.

BerryAlloc's Grand Avenue hich-tech laminat, er lavet med vores ekstra stærke AluLoc låsesystem, der gør det 30% hurtigere at lægge. Du kan lægge op til 100 m², eller op til 10 m i længden, uden at skulle bruge overgangslister. Disse unikke kvaliteter, sammen med et bredt udvalg af farver i en række af forskellige overflader, gør BerryAlloc high-tech laminat til det foretrukne gulv, verden over. 

Klasse: 34 - AC6
Garanti: Livsgaranti til boliger. 
Overflade: Højtryksoverflade, egnet til stærk trafik
Fas: Ja, på alle 4 sider
AquaResist: Holder til vandspild på overfladen
Låsesystem: Unik AluLoc
Låsestyrke: 1200 kg/lm (langt over gennemsnitlig låsesystem)
Underlag: Påmonteret på bagsiden - Alloc Silent System
Garanti: Livstid til boligbrug og 10 år til erhverv

Teknisk information
Mål: 2410 L x 241 W x 12,3 mm
Indhold pr. pakke: 2,32 m² - 4 planker
Statisk modstand: Antistatisk

Download:
Monteringsvejledning
Plejevejledning