Ved: HARO

DISANO Saphir Plankegulv - Eg provence creme

45.45 per 1m2
€136.81 per pack
€161.03
Du sparer:
€8.05 per 1m2
€24.22 per pack
Model/varenr: 540069
Vegt: 15,9 kg
Tilgjengelighet: På lager med forventet levering om3-7 dag (er)
pack

Disano designgulve overbeviser med de fremragende egenskaber ved et moderne komfortgulv. De er derudover i enhver hensigt sunde i store formater samt en gevinst for ethvert rum. Alle Disano designgulve er egnede til boligarealer og erhvervslokaler med stort slid. Ekstremt slidstærk, og vandfast designgulv. Gulvet er meget velegnet til gulvvarme, og leveres med det lette monteringssystem Top Connect.

Planke størrelse: 235 x 1282 mm.
Planke tykkelse: 4,5 mm
Indhold pr. pakke: 3,01 m² - 10 planker
Overflade: Autenthic - Praktisk talt ingen forskel i forhold til ægte træ. Struktur og udseende passer. Glansgraden understreger afhængig af karakteren mønsterafbildningens naturlighed.
Fas/fuge: Micro fas, på alle 4 sider. Dvs. at hver enkel planke, smukt fremhæves med den lille V fuge, der opstår mellem plankerne.
Opbygning:
2 lags opbygning med et underlag som er en vandfast bæreplade i fuldkunststof uden pvc eller blødgøre. Toplaget er en SilentSense-overflade i autentisk trælook som er elastisk, blød og dejlig varm. 
Montering: Monteres som svømmende gulv med Top (G5) Connect kliksystem. Gulvet egner sig også til fuldlimning i vådrum, f.eks. badeværelser eller køkkener. Ved fuldlimning bruges elastisk vådrumslim.
Garanti: 25 år i bolig og 5 år erhverv!
Passende fodliste:
Vare nr. 410789
Egnet til brug sammen med gulvvarme.

Er du i tvivl om mængden? Prøv Haro's gulvberegner her.