Nordic Fos, gulvvarmeplade 25 mm. til 20 mm. slange

Populær
-41%
255,00 DKK
435,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 180,00 DKK
Model/varenr.: 202531
Vægt: 1 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

En isolerende gulvvarmeplade som leveres med pålimet aluminiumsoverflade for god varmefordeling. Pladen er udviklet til lave byggehøjder.

Dimension: 25x600x1200 mm.
Areal pr. plade: 0,72 m²
Slangedimension: 20 mm.
Isolering: XPS 350 kPa.
Trykstyrke: 35 t/m²
Spor / CC sporafstand: 250 mm. - 3 spor pr. plade
Integreret vendespor: Ja

Download her:
Installationsvejledning Nordic

Nye gulvvarmeplader fra Nordic Fos. - hurtig reaktionstid, hurtigt montering

De senere års udvikling af gulvvarme går fra varmeslanger i beton og mod lette gulvvarmeplader, der hurtigere fordeler varmen. Det er med til at reducere energiforbruget og giver forbrugerne en lavere varmeregning.

Nye gulvvarmeplader fra Nordic Fos kan regulere gulvvarmetemperaturen på blot 30 minutter. Det sparer på energien og samtidig er de hurtigere og billigere at montere.

Udviklet af nordiske universiteter De nye gulvvarmeplader fra Nordic Fos er udviklet af de tekniske universiteter her i Norden. Holdet fik til opgave at udvikle det perfekte gulvvarmesystem, både i forhold til energiforbrug og montering. Derfor er den nye serie af gulvvarmeplader udviklet til at kunne regulere temperaturen hurtigt – det giver god mulighed for natsænkning og løbene regulering, hvilket betyder en langt lavere varmeregning. Princippet bag udviklingsarbejdet var at varmeslangerne skal tættere på det endelige gulv, ligge med en mindre centerafstand og være i en mindre dimension.

Reaktionstid på blot 30 minutter Gulvvarmeanlæg, der er baseret på varmeslanger indstøbt i beton, har ofte en reaktionstid på 24 timer. De nye Nordic Fos systemer skærer reaktionstiden ned til kun 30 minutter. Derfor kan en rumtermostat let regulere varmeforbruget løbende – f.eks. når solen i løbet af dagen giver en naturlig opvarmning. Eller når der er mange mennesker i rummet. Termostaten kan regulere varmeforbruget løbende, sparer forbrugeren på varmeregningen og nyder godt af et langt bedre indeklima.

Kan bruges til alle gulvtyper Nordic Fos gulvvarmepladerne er produceret i XPS 350, der har en meget høj trykstyrke (35 t/m²). Derfor kan man lægge alle slags gulve umiddelbart ovenpå gulvvarmepladerne: fliser, klinker, natursten, parket og laminatgulve. sildebensparket limet til en gulvplade, væg til væg tæpper eller en hel glat vinylbelægning - ja selv tynd beton kan udstøbes som et råt og moderigtigt gulv.

Særlig tynd udgave til renoveringer Ved renoveringsopgaver i ældre boliger er højden ofte et betydeligt problem. Her fås NORDIC gulvvarmepladerne i en særlig type, der kun er få mm tykkere end varmeslangen – altså 16 mm i højden til 12 mm varmeslanger og kun 19 mm. i højden til 16 mm varmeslanger.

Velegnet til lavenergi Unikt for NORDIC er gulvvarmepladernes evnen til at udnytte varmen fra lavenergisystemer, som jordvarmeanlæg og varmepumpesystemer, hvor fremløbstemperaturen kan holdes helt nede på 30-32 grader mod 50-60 grader i traditionelle radiatoranlæg.

Den hurtige reaktionstid øger komforten og minimerer samtidig energispildet.

Fuldautomatisk robot produktion sikre et perfekt produkt. Produceret i Skandinavien til konkurrence dygtig pris.

Når retur sporet skal benyttes skæres aluminium belægningen let med en kniv. Herefter presses folien ned i kanalen med bagsiden af kniven.