Nordic Fos, Hjørnemanchet - udvendigt hjørne

115,00 DKK
189,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 74,00 DKK
Model/varenr.: 720300
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Hjørne udvendig indgår som en del af Vådrumssystem. Hjørnemanchetter leveres i to varianter – en til indvendige hjørner og en til udvendige hjørner. Hjørne udvendig består af PE-skum og klæbestof af polyolefin, der er beskyttet med silikonebehandlet papir. Manchetterne er udformet, så de giver en robust og vandtæt hjørneløsning.  

Anvendelses område:
Hjørnemanchet udvendig indgår som en del af Vådrumssystemet. Produktet bruges til at sikre, at de udvendige hjørner i overgangen mellem gulve og vægge får en robust og vandtæt tilslutning. Manchetterne har særdeles god klæbeevne til faste underlag som beton, spartelmasse, vådrumsplader, gips- og vandfaste træfiberplader, gamle fliser etc.

Montering: 
Hjørnemanchet udvendig monteres ved, at silikonepapiret først fjernes fra klæbefelterne. Derefter klemmes manchetten fast til det udvendige hjørne. Brug en glattespartel til at presse manchetten godt fast. Se særskilt monteringsanvisning. NB: Underlaget skal være fast, rent, tørt og fedtfrit. På gulve/sugende underlag skal der altid bruges Hæfteprimer.

Bredde: 200 mm.
Længde: 200 mm.
Tykkelse:
0,95 mm.
Materiale: PE foam