Fra: Pergo

Pergo Sensation - Studio Oak, Plank

275,00 DKK
349,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 74,00 DKK
Vægt: 7 kg

VIGTIGT: Du ser denne side med browser Internet Explorer. På grund af manglende opdatering fra Microsoft er beregninger der kun vejledende. Vi anbefaler at du kontrollerer beregning eller benytter en anden browser som for eksempel Firefox eller Chrome.

Lager: På lager med forventet levering om 3-6 hverdage

Den nye kollektion Pergo Sensation er intet mindre end en revolution. AquaSafe teknologi gør vores gulve vandafvisende og perfekte til brug i køkkener og andre vådområder. Unikke overfladestrukturer med dybere struktur tilfører vores nye gulve en naturlig følelse, du ikke finder ved andre laminatgulve.

Romantisk og rustik. Meget mat for at give et elegant træ-look. Som en del af vores Pergo Sensation-kollektion med AquaSafe-teknologien er det stort set umuligt at skelne fra ægte træ, og det har en enestående beskyttelse mod vand. Dette laminatgulv leveres med silkemat finish og naturtro revner og knaster takket være Genuine™ rustic – en overfladestruktur, der fremhæver detaljer såsom revner, knaster og skrabede effekter. Følelsen af træplanker forstærkes yderligere af faserne langs alle fire kanter. Living Expression er et Pergo-kvalitetsniveau, der passer perfekt til almindelig brug i private boliger.

Glans: Silkemat
Formater: 1380 x 190 mm
Tykkelse: 8 mm
Fasede kanter: Fasede kanter på alle fire sider
Indhold pr. pakke: 1,835 m² - 7 planker
Overflade: Genuine™ wood
Overfladebeskyttelse: AquaSafe/TitanX™
Kliksystem: PerfectFold™ 3.0
Kvalitetsniveau: Living Expression
Miljø: Nordisk svanemærke/PEFC
Garanti: 25 år
Fugtmodstand: Høj
Ridsefasthed: Høj
Slidstyrke: Klasse 23/32
Brandklasse: Cfl-s1
Antistatisk: Ja
Gulvvarme: Kompatibel

Monteringsvejledning